Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ; ) Jestem nowy na tym forum, dobra koniec tego ; D Proszę o pomoc z moim problemem ; )

O tuż gdy chcę włączyć grę, aby się updat ściągał wyskakuje mi błąd 75417128.th.png

Mój sprzęt(Laptop) :

Windows 7 Home Premium

Ram 4 GB

Typ Systemu 64-bitowy system operacyjny

Procesor Intel Core i7 CPU 1.73Ghz

Graphics 1Gb

Szukałem rozwiązania na wielu strona i nic. Widziałem, że na Windows 7 można grać w to... To nie wiem dlaczego mi nie działa ; /

Proszę o pomoc ; D

Opublikowano

Robiłem już 2 reinstalacje Cabala no i nic nie pomaga ; /

Patcha nie mogę ściągnąć bo nie chce mi się do tego włączyć ; /

No chyba, że są patche do ściągnięcia bez włączenia Cabala. Jak ktoś miły to by mógł podać linki i gdzie to wrzucić potem ; )

Opublikowano

Niestety nic nie dało nadal tam sam błąd... ; / A już się cieszyłem, że sobie pogram, a tu nie działa ; /

Ściągnąłem patcha z oficjalnej strony cabala zainstalowałem w folderze Cabala i nie działa...

Opublikowano

Dzięki za chęci, ale to też nic nie pomogło ; /

A co do tego 2 linku to mam skasować Cabala zainstalować tak jak tam jest? I ściągać patche po kolei? Dobrze zrozumiałem, a jak nie to może przez gg mi to wytłumaczysz ?

Opublikowano

Widzę, że nikt mi nie pomoże ; /

Chyba na to wygląda, że zostaje mi tylko prze instalacja Windowsa, ale niestety tego nie zrobię... ; (

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Zrobiłem metodą "husky"

Jak włączam Cabala to jak wpisuje Login, hasło to wyskakuje mi błąd, że nie mam updatów ;/ Na to wychodzi, że updatów nie mam... Może mi ktoś powiedzieć(najlepiej link) który update mam ściągnąć? I gdzie go wrzucić zainstalować...

Opublikowano

Mhm nie przydało się ; )

Zainstalowałem od nowa jeszcze raz i nic nie musiałem robić ;D Działa wszystko tak jak na innym windowsie ; D Chyba zrobili aktualizacje gry czy coś nie wiem wiem, że działa normalnie wystarczy instalacja ; D Więc dzięki za wszystkie rady :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...