Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie W Rock Mountain

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnosnie expienia w RM. Z tego co słyszałem jak chcemy isc expic do RM to bot robie repot w samarkand... To prawda? A czy jezeli damy w ustawieniach bota zeby repot robił w Hotan i jechał przez Karakoram? Chodzi tu o to ze gram bowmanem a w samarku strzał nie ma tylko bolty T_T. Kompa mam słabego wiec kazdy teleport to 3-5 min @_@ a wyglądało by to tak , że spawn w samarku.... telepoort do hotan... po strzały i wraca ~ 20 min... @_@.

Prosze o odpowiedź i jakies porady... :)

userbar808467.gif
Opublikowano
Witam.

Mam pytanie odnosnie expienia w RM. Z tego co słyszałem jak chcemy isc expic do RM to bot robie repot w samarkand... To prawda? A czy jezeli damy w ustawieniach bota zeby repot robił w Hotan i jechał przez Karakoram? Chodzi tu o to ze gram bowmanem a w samarku strzał nie ma tylko bolty T_T. Kompa mam słabego wiec kazdy teleport to 3-5 min @_@ a wyglądało by to tak , że spawn w samarku.... telepoort do hotan... po strzały i wraca ~ 20 min... @_@.

Prosze o odpowiedź i jakies porady... :)

Jak nie masz zaznaczonego spawn pointa w Samarkandzie to zaznaczy ci :P Zrobi loopa w Samar, potem teleportnie się do Hotan gdzie kupi strzały i znowu do Samar. Potem jedzie do docku gdzie teleportuje się do Karakoram, potem z Karakoram do Rock i jedzie dopiero na spota. Nawet jak zaznaczysz by jechał z Hotan to i tak swoje zrobi i do Samar teleport zrobi. Mam bowa 81lvl więc wiem jak to jest :]

Opublikowano

Ja zrobiłem tak , że ma jechac z hotan to spawni sie w sama kupuje poty itd potem do hotan po strzały i z hotan po lodowisku do dolnego docku (tam mam spota :D ).

userbar808467.gif
  • Dodaj nową pozycję...