Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] VirtualMT2 + Kamer Mod

ProVirtualMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdyż pobieram mod kamera ze strony metin2mod.tk (strona kamera) rozpakowywuje go i robie wszystko tak jak trzeba, włączam go i jak jest virtualmt2 to klikam i są tylko CH1 i CH2 i zamiast np. : "bussy" albo "normal" to jest takie coś "..." i jak wpisuje swoje passy to wyskakuje że zostane połączony z serverem i po chwili że połączenie z serverem nie powiodło się, działa kilka privów ale też kilka niedziała i w tym virtual, co zrobić żeby grać na kamer modzie w virtuala ? Albo jakieś hacki działające na Virtuala ? Proszę o pomoc !!

Opublikowano

Albo aktualnie serwer był offline.

Albo nie da się łączyć na ten serwer przez kamerka.

No chyba że jest nowy port/ip serwera.

Opublikowano

Server był ON napewno, bo przez clienta sie normalnie logowałem, a gdzieś kiedyś czytałem że Virtual wgral jakiegoś patcha że kamer mod nie działa... Ale coś mi się to nie wydaje bo na serverze, nieraz widze ludzi którzy mykają na kamer modzie...

Łap + i czekam na dalszą pomoc ;> daje + !! albo - co kto woli !!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wejdź tam gdzie masz zainstalowanego Virtuala i postępuj tak: http://metin2mod.tk/guide/

Potem ściągnij kamera i wgraj, dodaj serwer z informacji z tego pliku : serverinfo.txt (wszystko jest w guide)

Ewentualnie wejdź tam gdzie masz kamera, uruchom connecthelper i włącz virtuala tam z listy.

jn2j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...