Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot 24/7

GraczDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak... podawajcie mu passy albo SIDy a później zostaniecie bez konta.

Ciekawe, że właśnie po to założył konto, może byś podał swój prawdziwy nick cwaniaczku? -.-

Opublikowano

Nick mam jeden . Jeśli ktoś nie chce to nie musi korzystać z moich usług . Ciekawe czy też byś tak spamował gdyby napsał to ktoś kto ma np. 600-900 postów naitych ?

Opublikowano (edytowane)

wiecie dużo osób to może być ale najbardziej to mi się kojarzy on z KamilDO to na pewno on i chce wyłudzić konta no fajnie że pomaga ale no wiesz dziwne że ty (arrek001) go tak bronisz no ale chłop może być szczery ale ja bym swojego konta nie powieżył takiej osobie co jest parę godzin i ma tylko 6 postów więc uważać jakiś głupi człowiek się nabierze i będzie miał po kącie (to tylko moja sugestia nikogo nie chcę obrazić jak kogoś obraziłem tym co napisałem szczerze przepraszam ) niechcę nikogo oskarżać ani obrażać więc nie bieżcie to do siebie to tylko moje myśli

Edytowane przez bronek13x

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kogo niby bronię? Powiedziałem tylko, że osoba która jest dłużej na forum jest bardziej wiarygodna od takiej, co kilka godzin temu założyła konto :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...