Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.kiedys juz pisalem temat "kim zagrac" noi powiem,ze w miare pomogliscie mi w zdecydowaniu kim grac. (podalem postacie,wy pomogliscie mi wybrac najlepsza;) Byl to wojownik body 75lv. skile: m2 m3 m4 m6 więc bardzo slabe jak na ten poziom..;( eq na niego kupilem: boga.lwia.zelak.ebo.srebrna+9 i max pz'ty 1,5k,tylko ze problem w tym,ze pogralem nim troche i stracilem przekonanie co do tej postaci. kiedys mialem pvp z mentalką 61lv i powiem tylko tyle,ze "zniszczyla" mnie,a eq jak napisalem wyzej jest dosyc dobre. a wiec przejde do sedna sprawy bo troche odszedlem od tematu;P mam zamiar zagrac mentalem,mam konto 37lv,moglbym je troche podexpic np. do 42 i sellnac eq z bodego 75 i kupic eq na nie. Co o tym myslicie.?? czy moze zrobic nowe konto bodym,tylko grac nim tak,zeby np. po zrobieniu boja NIE expic jezeli nie wbilbym aury np. tak na m5/moze m6?? Mental bardzo mi sie spodobal wlasnie po tym laniu jakie dostalem od tej Mentalki. Oplaca sie grac mentalem?? czy nie jest nudny jak to pisze wiele osób?? czy w pvp jak i w expie radziłbym sobie dobrze?? eq bedzie raczej +9.Z gory dzieki za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

exp mentalem jest bardziej monotonny w pvp radzi sobie całkiem nieźle ale ja bym raczej wybrał bodego i zamiast sprzedawać ta postać czytaj ku

Opublikowano

Często tak jest , że jak przegrasz 2-3 PvP z tą przeciwną postacią , to od razu myślisz , że ten rodzaj postaci jest b.dobry .

Zostań przy tym bodym , podrasuj skille , chodź na DT i wgl.

Podexp mentala do 40 lvla i chodź dwoma postaciami na Dt.

Pozdrowionka <3

beznazwy1ypt.jpg

Opublikowano

Podejrzewam ze nie orientujesz sie ze ona mogla miec na ciebie full abs / bonusy na ludzi a ty moze tego nie miales... Jak to napisal kiedy McMatekk = '' Level to nie wszystko ! Liczą się skille i wybonowane eq =) '' Obojetnie jaka klase bys nie gral to bez dobrego eq przegrasz kazde pvp... Po co masz zmieniac klase skoro przegrasz pvp nowa klasa i znowu zmienisz az dojdziesz do wniosku ze tylko straciles czas. Graj tym co grasz.

Opublikowano

Powiem tak, ja mam na us Mentala 76 lv i jakoś nie polecam ( może dlatego że nie mam teraz eq... ). Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy bodym a mentalem, to zdecydowanie Body ;) Ale jezeli już chciałbyś się przerzucić na mentala to Ci sięznudzi i będziesz chciał grać WP ;) Tak prawie zawsze jest ;) Ogólnie polecam bodziakiem graći powbijać skille

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skoro ci sie podobal mental to graj mentalem bo grasz dla przyjemnosci, osobiscie bym ci radzil zostac przy bodym ale to juz twoj wybor :)

Opublikowano

okej,wybiore bodego,widze ze większość z Was przemawia właśnie za nim.Dzięki za pomoc. Można zamknąć temat.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...