Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Mam problem z tą nową wersją MC 1.7.2 a mianowicie mam straszne laggi po prostu nie da się grać :( Nie chce wgrywać Texture Pack'ów bo dla mnie to źle wygląda... Poprzednie wersje działały normalnie płnnie chociaż już na wersji 1.6 musiałem grać na grafice Fast a teraz nawet na fast jest nieznośnie. może coś poradzicie? Nie piszcie żeby kupić nowy komputer niestety nie da rady (brak "zieonych" :D ) No i podam jeszcze parametry Windows Xp Professional SP3 AMD Athlon 64 Procesor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM

@DOWN

Niee wyłączam wszystko co się da

Edytowane przez damic

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

Mam pirata i mam dodane tylko TooManyItems

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Admin Cienia
Opublikowano

Spróbubój zmienić ustawienia grafiki na bardziej optymalne, tj. render distance na short, performance na max fps, graphics na fast, advanced OpenGL na off Można wypróbować też programy typu GameBooster, itp.

1294477714-U1.png