Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

na Youtube ogladalem zakończenia gry gothic 3 zmierzch bogów właśnie to ten filmik chciałem zobaczyć jak inni kończyli gre i tam na konieć filmiku są twórcy gry i leci taka piosenka spodobała mi się wszystko widze przed oczyma jak przechodziłem z bratem all GOTHIC no a umnie w gothicu w twórcach gry nie leci taka nuta może ktoś ma ją albo ma link do pobrania

z góry thx za pomoc dam 5 :D

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

a masz moze tą piosenke do pobrania bo wlaczać to sie nie mi chce

Opublikowano

@Up tia jasne .. :P ;>

@Aro998 widzę , że interesujesz się Gothic"Cem" ;>

wiesz już może coś na temat Gothica 4 ? | nie chce specjalnie zakładać nowego topicu .. |

a słyszałem tylko , że będą mniejsze wymagania niż w 3 a co najgorsze - zrobią Fabułę ! :( już nie będzie wyboru " robisz to lub tamto i przechodzisz tak czy siak "

tylko p o k o l e i będzie trzeba trzaskać misję :( coś ala GTA 4 w starożytności :/ eh ...

Opublikowano

mniejsze wymagania zapomnij widziałem minimalne wymagania gothic4 były one takie że g3 na średnich detalach grałeś pisz na pw i sie pytaj na 100% bo jestem fanem seri gothic

edit

bym zapomniał o fotach gothic 4 klik to sa fory ze starej versji ale zobacz jaka grafa a co do fabuły bedzie ogromna masz do wyboru pokonac beziego bo on jest zly i atakuje twoja kraine, pomagać bezmiemu, albo mnie to wszystko w dupie i robic to ci sie che xD