Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem?

Mam nadzieje że nie.

Więc tak. Stworzyłem publiczny serwer PMSS(PrivateMapleStoryServer) i jego największą wadą jest brak cash shopu. Potrzebuję pomocy. Kiedy klikam "CS" krzyczy mi błąd (w grze) "YOU CANNOT DO THIS ON THAT MAP". // nie działa na żadnej mapie //. Nie wiem co mam zrobić. Itemki cash shopowe są (wydropiłem ze dwa przez komende !drop numerek ilośc) ale nie wiem co mam zrobic. Bardzo prosiłbym o pomoc T.T

Postlafjam, Marahin.

Opublikowano

sa 2 opcje albo znajdziesz fixa na rz'cie albo zrobisz sklep w ktorym za meso bedzie mozna kupic nx itemy :] p.s. mozesz napisac do mnie na 5746116 [gg oczywiscie] to ci pomoge w stawianiu serwera :) p.s. jezeli chodzi podaj jakis link to sobie go przetestuje moze pogram :]

@edit

i dopisz jeszcze czy to c++, java czy co :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Rozwiązałem już ten problem. Dodałem właśnie tego enpisi, który sprzedaje te itemki za meso, i cash shop też działa. Skorzystam za to za twoją ofertę w pomaganiu serwera. Odezwę się na gadu-gadu. (mój numer 9816514) Dzięki że odpowiedziałeś :)

A co do pomocy, to mam pare zadań do zrobienia;

1. Poprawic dialogi z NPC, te które uda sie; spolszczyć.

2. Podwyższyć ceny.

Za pomoc, moge dać Ci wszystko, co tylko bedziesz chciał na serwerze.

Czy to Gm- super gm...

#Ymm, skrypty są java, musiałem też dogrywac pliki java. Czyli wychodzi na to, że java? o_o Ni wiem xD W każdym razie działa, zrobiłem najprostszą stronkę z robieniem kont, zmienianiem haseł oraz wylogowywania postaci, kiedy przy logowainu krzyczy że jest już online to konto.

3d1+

kodowanie haseł też jest javove [chyba].

//Póki co serwer nie działa w pełni, beta testy. //