Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak pobierać z dużo szybszą prędkością

Helios18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zauważyłem przeglądając różne fora, że dużo osób ma problemy z ściąganiem ( bo plik 1G ściąga mu się 12h huh.gif ) Też masz masakrycznie wolną prędkość pobierania? A może masz szybką i chcesz mieć jeszcze szybszą? Jest to możliwe. Chcesz ściągnąć Wow'a? Zrób to dużo szybciej...

A więc do pracy rodacy... Przedstawiam wam program Internet Download Manager który znacznie zwiększy prędkość waszego pobierania wink.gif

DOWNLOAD

https://rapidshare.com/files/886091864/idman606.exe

SKAN

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=010d1776092755cd5a41497e6a465ed859eab29efeaaf242fd4527af46ffbb29-1309538699

Dobra zacznijmy!!!

1. Instalujemy program w dowolne miejsce na komputerze.

2. Po zainstalowaniu odpalamy program.

3. Wybieramy Opcje.

3/1.Ogólne, dostosuj panele.

3/2 Widok panelu mini/pełny - polecam mini.

3/3. Wyświetl panel ściągania IDM dla następujących typów plików - zaznaczamy wszystkie - klikamy OK.

3/4. Wchodzimy w ogólne - wybieramy przeglądarkę/ki z których ma przechwytywać ściąganie.

3/5. (dodatkowe) - Opcje - dźwięki - i zaznaczamy np. Przy zakończeniu.

4. Teraz sprawdzamy czy wszystko działa. Wyszukujemy jakiś plik (ja wybrałem muzykę) i ściągamy. W tym momencie wyskakuje nam okienko z IDM . Wybieramy kategorię - i klikamy ściągaj teraz PS: Możemy dodać też opis.

5. Ściąganie działa również z Spryciarze, Youtube i tego podobne.

6. Widok ściąganie jest trochę podobny do zwykłego lecz dzieje się to szybciej.

Oczywiście możesz kombinować w opcjach lecz to są ustawienia "byle by działało"

Jeżeli masz jakieś pytanie lub coś ci nie działa pisz w tym temacie. Jeżeli pomogłem daj Lubię to!!!

Jeżeli pomogłem proszę o zdjęcie tych 5% warna z mojego konta

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

Opublikowano

nic nie dzieje się szybciej, ograniczeniem zawsze jest łącze i nic ponad jego przepustowość nie można ściągnąc szybciej

że program ściąga w kilku sesjach nie znaczy ze się ściągnie szybciej jak z jednej sesji, serwer skąd się ściąga musi obsługiwać takie jak ten uploadrey albo dopuszczać więcej połączeń z jednego IP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Działa i THX i wielki + dla ciebie

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Program fajny, ale mi nie wiele pomógł, bo przyśpieszył szybkość ściągania o jakieś 5-10 kb/s, a ściąga mi się z szybkością ponad 500-700 kb/s zależy skąd ściągam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie, nie można ściągać szybciej niż na to pozwala przepustowość łącza albo ograniczenia serwera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurwa ty jebany ulungu przez ten jebany program polowa plików na kompie mi sie uszkodzilo , kurwa dzieki za przejebanie przegladarek kokosie jebany , wypierdalaj do azji wirusowac im kompu nie mi cweluchu , kurwa jebia mnie te zjebane % na takiego zjeba jak ty nawet bana by mi nie bylo szkoda co za cweluch ,

dobra kurwa strzałka , nie chcem juz nigdy wiecej ogladac twojego nicku ty pojebie zjebany kurwa nara zjebie.

kurwa

Opublikowano

Ci to co polecają te gówno chyba są najebani (51 trojanów oszalał skype antywirus java ati gg itd.) chłopie zniszcze cie ! Jak pisałes to gnido ruska żeby wkurwić ludzi to ci się udało ;*

Pustka ;p

!-!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest mało wiarygodne, przepustowość internetu jest ograniczona odgórnie(dostawca internetu).

Je**ij Lajka przy poście.

14605032286736302456.png
Opublikowano

To jest mało wiarygodne, przepustowość internetu jest ograniczona odgórnie(dostawca internetu).

A jednak pobiera się szybciej ;D

kurwa ty jebany ulungu przez ten jebany program polowa plików na kompie mi sie uszkodzilo , kurwa dzieki za przejebanie przegladarek kokosie jebany , wypierdalaj do azji wirusowac im kompu nie mi cweluchu , kurwa jebia mnie te zjebane % na takiego zjeba jak ty nawet bana by mi nie bylo szkoda co za cweluch ,

dobra kurwa strzałka , nie chcem juz nigdy wiecej ogladac twojego nicku ty pojebie zjebany kurwa nara zjebie.

ile ty masz lat?... Nie ściągałeś - to się nie udzielaj... zresztą dałem skana i jest czysty...

PS: F5

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...