Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga

pandulin1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pisz na to gg 13564758 on sprzedaje hack do wr famas g36 m60 psg k1 p90 100 % do tego esp kick invesible i dużo więcej

Tak więc jest to już drugi user który pisze tego typu wiadomości, jeżeli napiszecie na to gg to będziecie wrabiani do kupna "hacka". Nie będzie to sposób płatności typu przelew tylko np. doładowanie na komórkę. Po wysłaniu mu kodu on pisze że ma 24h na wysłanie hacka, na drugi dzień nie ma numeru gg

Proszę modów o niekasowanie tego tematu, najwyżej zamknięcie, żeby się nikt nie nacią tak jak ja

ts-poland

Opublikowano

nom, ja pisałem tamten temat ale go usunęli, ja się dałem nabrać, napisałem do niego i już jest niedostępny, chyba skasował następne gg, ale wysłałem mu parę trojanów przez gg, mam nadzieję że nie ma firewalla i że mu system rozjebie

ts-poland

Opublikowano

lucY : chcesz super vipa do cb bronie zadaja obrazenia itp pisz na to gg 6223266

KA87:pisz na to gg 6223266 on sprzedaje hack do CB bronie zadają 100 % i wszystkie opcjie jakie są pisz ;d

Opublikowano

widzę ze te kur... piszą do wszystkich - nie dajcie się nabierać !!!! ZBANOWAĆ ICH!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Jak ktoś jest łoś to da kod. Znam ludzi którzy zarabiają w ten sposób setki złotych ;/ Wszystko powinno być przeprowadzone albo za pomocą przelewu albo w jakiś inny w miare bezpieczny sposób choć i to nie zabezpiecza nas przed oszustem. Wystarczy troche pomyśleć...

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...