Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie podobne do MMORPG

Czy życie jest podobne do mmorpg?  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ?ycie jest podobne do mmorpg?

• Tak
      12
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli tak to ja mam (a konkretnie kolega) bug, bo gdy kolega robił "wirujący sztylet" to sobie rękę złamał, ale za to gdy zrobił swojej siostrze zasadzkę + krycie się od tyłu z nożem kuchennym +9 to dednął ją na 1 hita

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że tak -,-*

Bo ubieram miecz, zbroję tarczę i hełm. Najlepiej dwuręczny miecz + tarcza. Potem zastanawiam się jak kliknąć ,,Use'' na potę, która znajduję się u mnie w plecaku.

Wsiadam na lwa (bo taki jest w metinie) i idę na osiedle bić psy sąsiadów. Gdy idę do lasu to kupuję dużo potek na manę, bo przecież znajdę tam driady.

W sklepie używam 5 słów:

-hi,

-buy,

-sell,

-trade,

-bye.

Kolejne uzależnione od kompa dziecko. Jak można porównać grę do życia?

Opublikowano

Ta jak znajdę dużą skałe (kamienia) wsiadam na konia i wale jak metina, Nie boję się śmierci bo wiem ,że i tak Rozpoczne w mieście ,albo na miejscu, lolz nie wiem jak w ogóle mozna porównywać życie z MMORPG czy z innymi grami.

Ja nie mam konia i muszę bić z buta,niestety za mały lv xD xD xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba 'trochę' przesadziłeś z grami ;>

Oczywiście że to nieprawda chyba że jesteś taki kozak to idź napierdalaj niedźwiedzie, pantery i inne zwierzęta żeby zdobyć expa a potem jedź do Chin sprzedawać łup

Bezsensu.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Witam czy według was życie jest podobne do gry MMORPG? Według mnie tak gdyż zdobywamy nowe doświadczenia i co rok tak jak byśmy wbili nowy lvl. A wy co macie do powiedzenia na ten temat?

Totalne uzależnienie. Polecam Ci się leczyć.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Życie nie jest podobne do MMORPG.

Bo nie wsiadam na konia i idę dedać piesków, żeby jakiś exp wbił -.-

Opublikowano

Dzieci wy wszystko odbieracie tak dosłownie , uzyjcie troche wyobrazni i abstrakcyjnego myślenia.

Chodziło mu o to ze np. uczenie sie to expienie, koń to np. samochód/autobus/pociag, naszą bronią do zdobywania doświadczenia i walczenia jest mózg, mamy poziom życia i poziom energii. Regenerowanie hp i mp to np. wyjście na dwór lub spanie...

NPC to rodzice i nauczyciele....

Można by tak wymieniac i wymieniać....

Chyba nikt z was nie zrozumiał.

Wy czytając ten temat juz wymieniacie jaki on jest. Nie wiemy czy jest no-lifem , ale jeśli jest to napewno nie świadczy o tym to co napisał.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja tam tylko bym chciał być GM'em w życiu realnym, czyli odpowiednio chciałbym być "bogiem". Wystarczyło by tyle z gry.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...