Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy aim+WH do aIWnet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebny mi aimbot z WH i takie tam pierdołki żeby dało się ustawić aima na klawisz lewy myszki (LPM). Może mieć dużo funkcji nie przeszkadzają mi :P

Na aIWnet moge dostać bana ? Czy tylko na server, bo nie wiem. w każdym razie jaki najlepszy ? konieczna jest ta opcja z LPM, mogę grać w oknie, ale lepszy by był full ekran ;D

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Jak się nie mylę to jest HAX od WIETERA

Trzymaj tutaj:

1. Odpalamy mw2 i minimalizujemy.

2. Odpalamy Winject w trybie administratora, wybieramy proces iw4mp.dat, i plik RIP.dll ze ściągniętej paczki.

3. Wracamy do mw2, wbijamy na jakiś serwer, naciskamy + na klawiaturze numerycznej, dll zostanie injectowany do procesu.

4. Klawisz Delete służy do otwierania i zamykania menu, klawisze ^ˇ do poruszania się po opcjach, a klawisze <> do aktywacji i dezaktywacji opcji.

Można wychodzić z serwera i wchodzić na inne, ktoś nas może wyrzucić a i tak nie będziemy mieli Steam Authorization Failed xD

Opcje:

Aimbot

FFA Mode

Is Visible Checks

AimBone

AutoShoot

Name Esp

Box Esp

Distance Esp

Turret Esp

Heli Esp

Plane Esp

Grenade Esp

Pick up Esp

No Recoil

LINK:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

Mimo wykryciu wirusów przez virustotal, virusy nie są groźne, a hax jest dobry ;] Niewykrywalny, no chyba że sam się zdradzisz :)

Serdecznie Pozdrawiam :)

Edytowane przez miki666643
Opublikowano

Jak się nie mylę to jest HAX od WIETERA

Trzymaj tutaj:

1. Odpalamy mw2 i minimalizujemy.

2. Odpalamy Winject w trybie administratora, wybieramy proces iw4mp.dat, i plik RIP.dll ze ściągniętej paczki.

3. Wracamy do mw2, wbijamy na jakiś serwer, naciskamy + na klawiaturze numerycznej, dll zostanie injectowany do procesu.

4. Klawisz Delete służy do otwierania i zamykania menu, klawisze ^ˇ do poruszania się po opcjach, a klawisze <> do aktywacji i dezaktywacji opcji.

Można wychodzić z serwera i wchodzić na inne, ktoś nas może wyrzucić a i tak nie będziemy mieli Steam Authorization Failed xD

Opcje:

Aimbot

FFA Mode

Is Visible Checks

AimBone

AutoShoot

Name Esp

Box Esp

Distance Esp

Turret Esp

Heli Esp

Plane Esp

Grenade Esp

Pick up Esp

No Recoil

LINK:

Serdecznie Pozdrawiam :)

Dodaj skan ;).

Opublikowano (edytowane)

serio nie ma steam authorization failed ? Bo dostałem to po kideBR, i musiałem od nowa robić altera :P Jeżeli jest to będę musiał się zadowolić WH w pliku mw4mp.dat. Po tym chyba nie ma steam authorization failed ?

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

serio nie ma steam authorization failed ? Bo dostałem to po kideBR, i musiałem od nowa robić altera :P Jeżeli jest to będę musiał się zadowolić WH w pliku mw4mp.dat. Po tym chyba nie ma steam authorization failed ?

Na tym z filmu na youtube (linki pod filmem) nie ma steam auth. failed ! Na 100 % . Grałem z kolegą WH vs WH i nikt nie miał błędu :D

Opublikowano (edytowane)

autoryzacja z serwisem steam nieudana.... OMFG... pozdro. Iw4mp.dat z zaimplementowanym WH nie powoduje tego błędu ? chociaż tyle by było.

PS. 8grałen na samym WH ostrożnie, to wina cheata.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Na alter nie wykrywalnego aim'a nie znajdziesz, no raczej :). A próbowanie nie jest trudne wystarczy tylko co 5 min wypakować, lepsze to niż nic.

Może to?.

Edytowane przez Rivi755

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Sprawdze ;), wie ktoś czy jak podmienie iw4mp.dat to tez bedzie autoryzacja steam nieudana ?

Raczej, nie. Jak coś skopiuj, sobie i jak coś wkleisz i bd musiał poczekać 6h :|

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano (edytowane)

Hahaz nie działa, dostałem ban za samo uruchomienie go, gra scrashowała napisało "generating screenshot" i roz**** system. Autoryzacja z serwisem steam nieudana. :) Został mi iw4mp.dat testuje :D

który:

http://www.mpcforum.pl/topic/192686-dlwhnorecoil-alteriwnet-1337a/

czy:

http://www.mpcforum.pl/topic/191971-haczyk-wh-do-alteriwnet-10802-1/

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Wieter już jest wykrywalny tak jak Kiedebry (i jak każdy inny), wczoraj po jednym meczu... ban... Trzeba czekać i tyle...

Opublikowano

Jedyne działające hacki są płatne. Ile razy można to powtarzać -.-. Może 1 Public został niewykryty. Zamykam.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...