Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haczyk Wh Do Alteriwnet 10802-1

JOUTUBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ESP player

Nametags

Xhair

No flash

Działa bardzo stabilnie pod Win7 x64 zero crashy

Instrukcja

Rozpakować i podmienić plik iw4mp.dat w głównym katalogu MW2

Grać xD

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6fd81229c85ca471fa3153f4936e839b0b1674fffeae3e3303d7676de7747266-1280992267

iw4mp+xhair.rar

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

stabilny chyba u ciebie testowalo odemnie 4 koleszkow na win xp i craschuje po kazdym meczu wszystko co modyfikuje to craschuje:D po drugie jak zelka mowil sa potem problemy z plikiem iw4mp.dat

szczerze nie polecam.....

rc3nf9.jpg

logo.png

Opublikowano

wkleiłem ten dat. i co dalej . Trzeba jakiś hack z zewnątrz czy co ???

Powinienes mniec juz teraz ciagle wlaczone esp w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem nowy w te klocki i mam pytanie gdzie znajduje się katalog główny w SteamApps ==> common ==> call of duty modern warfare 2 ?

Opublikowano

Jestem nowy w te klocki i mam pytanie gdzie znajduje się katalog główny?

Tam gdzie zainstalowales aiw.

w SteamApps ==> common ==> call of duty modern warfare 2 ?

^To jest sciezka dla steama(oryginalnej wersji coda), temat jest o aiw.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fajne i JEDYNE z działających -.- (Hacki w grze to jedyne gut...)

Opublikowano

Ale żal... Daliście hacka a rozszerzenie pliku iw4mp w folderze mw2 to .exe natomiast rozszerzenie hacka to .dat i jak to niby podmienić, weźcie ludzie napiszcie to raz, a dobrze jak to zrobić a nie dajecie temat z ktorego tylko 20% ludzie rozumie o co chodzi...

Opublikowano

Ale żal... Daliście hacka a rozszerzenie pliku iw4mp w folderze mw2 to .exe natomiast rozszerzenie hacka to .dat i jak to niby podmienić, weźcie ludzie napiszcie to raz, a dobrze jak to zrobić a nie dajecie temat z ktorego tylko 20% ludzie rozumie o co chodzi...

To jest hack do alterIWnet więc ma rozszerzenie .dat (patrz Menadżer Zadań ->procesy->iw4mp.dat)

Co do tych 20% to są ludzie którzy nie rozumią i/lub nie umią czytać.

Opublikowano

Przez przypadek zapomnialem zrobić kopii zapasowej pliku iw4mp.dat .Mógłby mi go ktoś dać ?

http://www.speedyshare.com/files/24003698/iw4mp.dat

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9e10e2d824d3761a7840ba257e3b67eb6e6108acc04e06eb3f9aaf3288a59ccc-1282317964

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry.

mam taki problem jak zamieniam plik .dat z oryginalnym i chce uruchomić grę to wywala błąd :

Non-English MW2 Language files has been detected. This may cause problems with connecting to servers. Only english game versions are officialy supported by Alteriwnet.

OK

Proszę o pomoc , może źle cos robie ,ale co skoro tylko podmienic , niewiem. chciałbym to mieć bo to dobry haczyk zdaje się.

Opublikowano

Dzień dobry.

mam taki problem jak zamieniam plik .dat z oryginalnym i chce uruchomić grę to wywala błąd :

Non-English MW2 Language files has been detected. This may cause problems with connecting to servers. Only english game versions are officialy supported by Alteriwnet.

OK

Proszę o pomoc , może źle cos robie ,ale co skoro tylko podmienic , niewiem. chciałbym to mieć bo to dobry haczyk zdaje się.

Klikasz ok i sie gra odpala. o.O

Opublikowano

Klikam ok i sie nieodpala. :mellow: może to niedziała ?

Wyłaczyłem antywirus , zapore i też nic.

:(

Czy jest jakiś działający hack na najnowsza wersje Altera i windows xp ?

wypróbowałem wszystkie co tu są i żaden niedziała. robie wszystko jak jest w instrukcjach.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Napewno External Box ESP działa bo wczoraj grałem :) I nie zapowiada się aby spatczofali xDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...