Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. w tym temacie będę zamieszczał wszystko co notch napisze na stronie :

na temat minecraft 1.8 i troche mniej waże informacje :P

(Nie piszcie że coś jest źle napisane bo tak google tłumacz sam tłumaczył :D)

Dobra wiadomość minecraft MA JUŻ 10m ZAREJESTROWANYCH UŻYTKOWNIKÓW !!

10m

Minecraft just passed 10 million registered users

Jak by ktoś nie wiedział co dodano w 1.7 ...

+ Dodano tłoki

+ Fire lub Redstone jest wymagane do uruchomienia TNT

+ Ogrodzenia mogą być układane

+ Dodano nożyce

+ Nożyce można odebrać bloków liści

+ Nożyce mogą być używane do ścinania owce bez ranienia ich

- Usunięto Herobrine

Po powrocie do biura, i kilka słów na 1.7 i 1.8!

Po kilku tygodniach nieobecności w biurze (E3, a następnie we Włoszech, a następnie F.3.AR w ten weekend (świetna gra!)), Jestem w końcu z powrotem w biurze. Krzesło jest dużo bardziej komfortowo niż pamiętam, a biuro jest przepełnione ironią. Gdy mnie nie było, mamy wynajęty innej grafik do pomocy z Scrolls, Mattis (@ bomuboi na Twitterze), a dwa kolejne potencjalnych pracowników są rozmawiałem. Więcej wiadomości na temat, że kiedy już je podpisały.

Ja i Jens zostały niezależnie pracujących na rzeczy do aktualizacji przygoda, i to rośnie zakres i pracujemy już na jej temat. Oznacza to, że to zajmie trochę czasu, aby zakończyć, ale mam nadzieję, że będzie zmiana w grze dużo na lepsze. Aby zapobiec zbyt daleko od aktualizacji, zdecydowaliśmy się na wydanie Pistons wcześnie.

Oznacza to, że 1,7 ukaże się wkrótce, zawierające tylko tłoki i prawdopodobnie kilka poprawek. Aktualizacja przygoda będzie jednak długo to trwa, i zostanie wydany jako 1.8. To może być długo czekać, ale będzie warto!

Po 1.8, będziemy musieli rozpocząć skrzypienie do pełnej wersji w listopadzie. Obejmuje to kończyliśmy api mod, zwiększając stabilność i wydajność, dodając funkcje wspierające, jak list znajomych i właściwej przeglądarki serwerów, włączając singleplayer i multiplayer, a co najważniejsze rozpracowywanie gry.

Data premiery jest prawie na pewno zmieniła się kiedyś w tygodniu po 11 - 11 - 11, a my ciężko pracujemy na ustawienie się. Chcemy mieć duże widowisko z wersji, gdzie zaangażowanie fanów i uczcić go prawidłowo.

Potem będziemy odpocząć przez kilka tygodni. Wtedy zacznę pracę nad pierwszym po aktualizacji. : D

Złożem informacje dotyczące aktualizacji Adventure

Od 1,8 jest jeszcze dużo czasu z dala, będziemy musieli przestać się jako tajemniczy o tym, jak mamy. Będziemy dostarczać informacji o tym jak pójdziemy, ale będziemy rzeczywiste szczegóły w tajemnicy. Tak, na przykład, można powiedzieć, "dwa nowe kolory" nie mówiąc, które z nich, lub "doświadczenie testowania i wyrównanie, czy to zabawa" bez podawania szczegółów na dokładnie jak to działa.

Aktualizacja jest dość duży, a zmieni się wiele, jak Minecraft gra, koncentrując się na poszukiwania i podejmowania walki z dużo bardziej opłacalne, i przynosi większe poczucie przygody do gry.

Już realizowane nowy kompleks oferuje teren, co najmniej jeden nowy tłum, ciekawe nowa mechanika walki, nowy silnik oświetlenie, a niektóre nowe, eksperymentalne pomysły rozgrywki. Aby się bardziej interesujące rolnictwa, większe zachęty do odkrywania i wsi npc.

Starsze :

E3 zrzutu informacji!

Hi! E3 się skończy, a my lecisz do Szwecji, w ciągu kilku godzin. Mam mnóstwo informacji i wiadomości na akcji, więc o to wędrówki zrzutu informacje:

* Fanów Minecraft są niesamowite. Spędziłem trochę czasu targów E3 podpisania t-shirty i głowice tektury, starając się mówić jak wielu fanów, jak to możliwe, i każda osoba była bardzo przyjazna i miła.

* Wygląda na to musimy zmienić datę dopuszczenia do Minecraft, aby móc uzyskać dobre miejsce na MinecraftCon. 11.11.11 są już zarezerwowane. Tydzień później, być może? Wyślę więcej szczegółowych informacji, natychmiast zdecydowaliśmy i zarezerwowane miejsce.

* Minecraft zbliża się do XBox 360. Będzie to nowa wersja gry, zaprojektowany specjalnie do zabawy konsoli. Nie zdecydował się na jeszcze nazwy. Znajdą się na nim (ale nie wymagają) wsparcie Kinect i zostanie wydany "tej zimy". To będzie 360 ​​prestiżowy tytuł.

* Minecraft zbliża się do PLAY, Xperia. Będzie to nowa wersja gry, zaprojektowanych specjalnie dla telefonów gry. Wersja ta jest nazywana "Minecraft - Pocket Edition". Jest zbudowany jako mieszkaniec gry Android, i będzie w pełni korzystać z kontroli Xperia PLAY. Po pewnym okresie wyłączności, wydamy go do wszystkich nowoczesnych telefonów z systemem Android.

* Na obu tych platformach, mam zamiar być bardziej dyskretni w tym, podając szczegółowe informacje. To dlatego, że są rzeczywiste budżetów PR na nich, i nie chcę zepsuć żadnych wielkich planów.

* Będę projektant gier zarówno nowe tytuły Minecraft, ale nie będzie zaangażowany w proces programowania, jak jestem skupia się na wersji PC Minecraft.

* Pracujemy nad Minecraft Beta 1.7, które mam na myśli jako "aktualizacja przygoda". Jesteśmy zachowania tajemnicy informacji, aby ludzie mogli się niespodzianek. Pomysł z tą aktualizacją jest ciałem się gra się nieco, co czyni go jako nagrodę za eksplorację i zwalczania więcej. Zakładając, że lubimy je w testowaniu gry, tłoki idą w 1.7.

* Mam już do Playboy Mansion! Woo! Nie związane z Minecraft w ogóle, ale ja po prostu chciałem podzielić się tym. : D

* Mówiąc o nie Minecraft związane, muszę zobaczyć demo Skyrim (dzięki, Tim) i jest freaking niesamowite. Podczas gdy smoki w demo były oczywiście scenariusz (dokładnie wiedział, gdzie mieli ziemi i takie), twierdzą oni, że są w pełni dynamiczne i Unscripted w pełnej wersji gry.

* Zaczynamy wsparcia modding na małą skalę z 1.7. Będziemy podając kod źródłowy się do bardzo, bardzo mała grupa ludzi przed wydaniem 1.7. Użyjemy tych doświadczeń do opracowania ostatnie szczegóły, a potem dostaniemy api modding się jak najszybciej po 1.7 została wydana.

* Tak więc, jeśli nie towar, "api modding" jest cały kod źródłowy dla Minecraft, cenzury i unobfuscated. Musisz zgodzić się na pewne warunki, aby uzyskać dostęp, ale, ale każdy może stosować.

Na razie nie ma nic ciekawego oprócz tego przejże jeszcze facebooka i twittera może coś znajde ;).

Mały edit starsze będą w spolier :)

Edytowane przez ImmortalS

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano (edytowane)

@up jak bym dał po ang to by 2/4 osób nie zrozumiało a ja anglikiem też nie jestem :)

@down nic nie napisali o nowościach w 1.7.2

@downx2 czy wy nie macie takiego czegoś że sami czytacie nawet jak coś jest źle ? bo ja to przeczytałem na luzie i wszystko zrozumiałem...

Edytowane przez ImmortalS

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Skoro piszesz o nowościach , napisz jakie nowości są w minecrafcie 1.7.2 bo już wyszedł.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Słyszałem od znajomego że na wersję 1.8 będziemy musieli czekać 3 miesiące oraz zostaną dodane cienie i coś jeszcze mówił że może nowy silnik ale w to mało wierzę :P