Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak w poprzednim temacie napisalem ze mam okazje zamienic sie za ninje archer lecz nie wiem czy jest 100% mozliwosc bezpiecznej wymiany kont. Myslalem nad allegro ale nie wiem czy jest taka mozliwosc i czy jak mnie oszuka to cos mi zwroca ale jemu cos zrobia

Nagradzam + i 5 pomocne odpowiedzi :)

Atr1920.png

Opublikowano

Na Allegro ma 100%. Jesli go ktos oszuka na allegro moze to zglosic do administracij i starac sie o zbanowanie uzytkownika jak i o kradzierz,a taka sprawa trafia do sadu ;)

Opublikowano

Przez Allegro najpewniej, albo gadajcie na skype czy coś aby podał Ci swoje dane i jak Coś to leć na Policję :)

tak na skype i co poda dane wymyslone i tyle bedzie.zreszta na allegro to chyba maja regulamin wymiany i nie wiem czy mozna wymieniac konta z gry.

Opublikowano (edytowane)

I tu ja się wypowiem .

NIE

Nie masz 100% gwarancji , wystawi aukcje za złotówkę i gówno możesz zrobić...

Zostałem oszukany w ten sposób z daggera 75 i ubolewam nad tym błędem troszkę , najwyraźniej nie można ufać ludziom nawet przez tą niby bezpieczną stronę .

A oni nic nie mogą zrobić (Twoje towary chronione są do 100zł) A i tak bez dowodów nic nie zrobią.

GG archiwum nie starczy im .

CHam jeszcze wystawił negatywa z odpowiedzią , że jestem niedopowiedzialnym sprzedawcą .

Edytowane przez Kerq Lazarus

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Raczej niema pewniejszego sposobu niz allegro, jedynie wymiana kont z kumplem rl. Jezeli chcesz koniecznie wymienic sie tymi kontami to allegro raczej jest w miare pewnym sposobem bo kazdy przy rejstracji podaje swoje prawdziwe dane i koles moze miec konsekwencje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...