Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardCraft[Dedyk][No-WL][Survival}

HardCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Server Online 24/7.

informacjec.png

• Serwer:Dedykowany
    Adres IP: s6.csrv.pl:11509

screenyh.png

20110701123615.png
20110701123541.png

noweinformacje.png

• Na server można wejsc na piracie i na premium

Potwory:ON
    Zwierzęta:ON
    WL:OFF
    Pluginy:

BedRespawn
    WorldEdit
    WorldGuard
    CommandBook
    MyHome
    AntiHack
    HelpPages
    i inne

Tak wiem wiem mam pirata w połowie lipca kupuje orginał

Opublikowano

O LOL dostalem bana zato ze napisalem krytyke w kierunku admina nie jakies bluzgi I ODRAZU BAN tak samo moj kolega zacytuje go : "to sie nazywa wykorzystywanie wladzy" ban natychmiatowy do tego admin 1 i 2 nie umia poslugiwac sie pluginami a na cuba czeka sie trzy dni zamin przyjdzie jak juz przyjdzie to nie umie go dac i tyle w temacie nie polecam

Opublikowano

Nie polecam server jeden wielki kit !!!! Admini nie ogarniaja , nie umieją dawać działek , a za to ze prosilem o działke dostałem bana .

NIE OPŁACA SIĘ GRAC 1 H SZUKANIA SUROWCÓW POSZŁO SIĘ PAŚĆ !!

MINUSUJCIE JAK MACIE TAKĄ SAMĄ OPINIE .

Opublikowano

Odradzam. Odebrano mi admina bo admin z nickiem "Sandra" chciała dać cuba którego ja dawałem. Wyzywała ona graczy i gdy ją skrytykowałem dostałem bana na ip.

Opublikowano

Głupoty gadacie...

To miał być survival, a wy chcielibyście wszystko od zaraz, przy dwóch adminach się da... Jeszcze te "prośby" "Daj OP'a" rzygam jak widzę coś takiego...

Zróbcie sobie swoje serwery jak wam się nie podoba bachory...

Życzę cierpliwości...

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

dobrze ale rozumiesz ze Ban byl praktycznie za nic ? chyba ze jestes ta Sandra to powodzenia zycze... nie wiem jak mozna byc Admem i nie umiec dawac cuba o to chodzi ...

Opublikowano

Bardzo fajny serwer jeżeli ktoś umie grać na survivalach i wie w ogóle co to jest

@2up

Ma racje a

@up

To chyba nie wiesz co znaczy krytyka a już w ogóle obraza bo właśnie takie coś jest karane banem .

@Emil0

Dziwisz się że admini nie ogarniają . Serwer istnieje 4 H chyba , nie wiem . A na czacie jest taki spam od naabów o OP-a moda ...

Działki dopiero budowali a za proszenie o nią na pewno nie dostałeś bana

@miqziomq

Czy nie przywitanie się graczy świadczy o serwerze ??? Chyba nie . Ja sam też na pewno się nie przywitałem bo jeśli pierwszy raz cię widzę na serwerze , a tu może jakaś fujara wbija to przecież nie będę specjalnie pisał i odkładał budowanie domu :D

x

Opublikowano

Dostałem bana za proszenie o działkę prośby o unban nic nie dały , admini to chyba jakieś żarty :)

NIE PISZCZE GŁUPOT I TYLE .

Server może fajnie się zapowiadał ale po tym że dostaje się bany za nic to BRAWO ! .

Jeszcze myślałem że to ban na 1h itd a tu po 3 - 5 h dalej BAN -.-.

femex nie interesuje mnie że server ma 4h , ja moge odpalić server który ogarne odrazu .... Jak coś się publikuje to już jest wyćwiczone .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...