Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BioBot i restarty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój biobot nie radzi sobie z resetami czy istnieje program który by co określony czas wyłączał i włączał bota ustawiał na nim zbieranie skrzynek i tak wkółko np co godzine chodzi mi o program na dedyka wiem ze było coś takiego na forum ale niemoge znaleść

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tobie bym zapisał save ale był taki plik tekstowy gdzie się wpisywało id i pass i ustawiania pisało się co ile ma się uruchamiać i było cacy ale tego niemoge znaleść :/

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tak tylko nie wiem jak to zrobić??

Opublikowano

No to prawie wszystko mam tylko jeszcze problem z wyłączeniem biobota żeby wyłączał się zaraz przed uruchomieniem pliku bat ???

Opublikowano

Wlączanie tak ale nie widze tam opcji wyłącznia moze napiszesz jak to zrobić??

Opublikowano

O dzięki mam no to każdemu kto się wypowiedział po +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...