Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Timbus Packet Editor

Joohhnnnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim , mam taka prozbe mam Timbusa Packeta Editora , On powinien dzialac na Ems , ale tez dziala na PS servers

tylko niewiem jak go uzywac , czy ktos by mogl mi pomoc ?

Niewiem jak to dokladnie idzie ale powino to byc tak ze ustawiasz shopa na 2 scrolle i je kupujesz potem masz kody , i tam sie gubie

P.s : zalanczam Packeta editora .

TiMBuS_PE.zip

Opublikowano

link nie dziala!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proponuje uzywac Kitterza, (send & rec & spam)

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

nie umiesz edytowac Pakietow to ise nie zabieraj za to bo spieprzysz maple tylko... , najpierw poczytaj o tym

pozatym TimbuSPE t ochyba tylko do v62 privow a nie do ems, pozatym ten Packet Editor nie dziala, pozatym powinienes napisac post tam gdzie zostal napisany release tego programu czyli w subforum maple private...

(co do tego ze nie dziala, to albo mam zle pakiety, albo on rzeczywiscie nie dziala)

Opublikowano

Po dlugiej nieobecnosci na forum pamietam jeszcze kilka rzeczy , i procedura co do edytowania pakietow powinna byc taka sama - czyli znalezc dzialajace gg crc (bypass gej guarda) oraz ms crc (bypas samego ms) , wtedy dolaczyc dll do procesu , i powinno chodzic.

Ale nie tak latwo - maple juz ma pewmnie mnostwo zabezpieczen przed takim czyms , jeden zly ruch , i AB Cie zlaple. Jeszcze do tego , juz jakis czas temu kipe nie pokazywal odpowiednich wartosci w pakietach wysylanych (dobre szyfrowanie) .

KiPE to dobra zabawa , ale dla ludzi lubiacych ryzyko , i majacych dlugie doswiadczenie w takiego typu sprawach (chocby jak WPE w wowie). Zycze powodzenia

2 + 2 = 5

Opublikowano

Nawet wiekszosc antywirow wykrywa wpe jako hack :P

GG crc by sie znalazlo , pozniej jeszcze mscrc , i mozna zaszalec.

Ale autoban system szybko przechwytuje takie informacje.

Nieraz byly akcje ,ze gej guard uwazal ,ze np winamp to hack , czy inne programy...

Oby kiedys im sie pomylilo , i zezwolilo pe dostep do maple :P

2 + 2 = 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...