Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chcialbym zakupic gift code do minecrafta, niestety nie mam jak zrobic przelewu i mieszkam na takim zadu***** ze nigdzie nie ma nawet zabki i wzwiazku z tym mam pytanie czy nie mozna kupic tego codu za sms czy w jakis inny sposób. Albo czy ktos niebylby zainteresowany sprzedaniem mi tego kodu za sms do jakies gry lub doladowanie na komórkę.

Ps. prosze o nie pisanie zbednych komentarzy.

Opublikowano

Można kupić SMSem w serwisie kontagier.pl, lecz kosztuje on wtedy 120 zł :P Wysyłasz 4 SMSy, a oni przysyłają ci gift-code na e-mail, który podałeś ;)

Zapomnialem napisac ze nie chce przeplacic :-)

A tak na powaznie nie ma innego sposobu?

Opublikowano (edytowane)

ja znalazlem tani sposob ;)

(sam przez niego kupiłem oryginała)

http://www.youtube.com/watch?v=moOsH2Siots

Jeden pies, i tak trzeba doładować konto mpay przelewem. To już lepiej normalnie kupić niż ładować najpierw taego mpaya, potem płacić z komórki. Jedynie może to ułatwić, jeśli ładujemy mpaya za powiedzmy 200zł i kilka rzeczy kupujemy. inaczej to raczej bez sensu, 2x więcej srania. O tym już ten dzieciaczek z filmu nie powiedział, sam pewnie nie używał tej metody tylko coś zlukał i nie przeczytał nawet na czym polega ta płatność. Chyba nie sądzliście, że z konta komórkowego wam pobiorą te 45zł xD

Edytowane przez wacol