Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zobrazować wam moją sytuację zrobiłem screena z kolejnymi krokami algorytmu wykonywania zadania jaki znalazłem na forum robiłem wszystko kroczek po kroczku i nie wiem czy nie umiem czytać czy może jakiś nie do rozwinięty jestem ._. no nie wiem zacznę od 1 Screena =.=:

Kroczek 1. Minimalizuje już włączone ecSRO klikam ppm na piękną ikonkę gry ecSRO i wybieram opcje "uruchom jako administrator" klikam na tą opcje lpm po czym pojawia się wkur.... w Viscie czy na pewno zezwalasz temu wirusowi jakim jest ecSRO się uruchomić =.= za pewne większość mądrych ludzi klika "anuluj" no ale ja ryzyk fizyk więc kliknąłem "zezwalam" bardzo mądry program powoli zaczął działać resztę możecie przeczytać w kroczku 2

URL 1. --------> http://img507.imageshack.us/img507/5984/65550810.jpg

Kroczek 2. W końcu po tak dramatycznej walce pojawiło się okienko żeby uruchomić drugie ecSRO! OFC full happy morda cała uśmiechnięta że w końcu przekaże itemki na moje okradzione konto =.= więc bez zastanowienia się szybko najechałem ppm na magiczny button "START"

URL 2. --------> http://img505.imageshack.us/img505/2263/67529493.jpg

Kroczek 3. Po kliknięciu ppm na button "START" nic się nie było fajerwerków, nowego roku w wrześniu, gwiazdki w maju ani nawet się nie włączyło tylko cały czas to okienko dobijające swym wyglądem myślę sobie więc że to musi być normalne więc uruchomiłem jeszcze raz tak samo no nadal nic więc w mojej głowie wykluł się szatański wręcz plan a może poczekam ... czasu mam dziś dużo więc co mi tam szkoda =,= nie stety to był wielka pomyłka czekam pierwszą godzinkę .... poszedłem na ryby dalej nic =.= próbowałem wiele razy na różne sposoby pobrałem te wszystkie głupie pliki jak no-dc muliclient itp próbowałem przez nie też ale nic =,=

URL 3 ---------> http://img291.imageshack.us/img291/2931/66364658.jpg

i o to moje pytanie nie wiem czy ja jakiś nie pełno sprawny jestem że nie mogę sobie z takim czymś poradzi restartowałem komputer nic nie dała =.= więc liczę że komuś może coś zaświeci =.= i mi kur.... pomorze ._.

PS: z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi a temu który mi tą sytuację wyjaśni zrobię ołtarzyk chwały i będę go sławił co dzień rano i w nocy nawet pod pościelą no ale kur^*&^ =.= HELP MY