Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. Szkoły ponadgimnazjalnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę z imieniu mojej koleżanki która nie dostała się do żadnej ze szkól ... Przeceniła swoje umiejętności podczas naboru...

Pytanie:

Czy teraz, ma złożyć podanie do szkoły "tylko z naboru uzupełniającego" czy może do każdej szkoły do której chce (i ma oczywiście wystarczającą ilość pkt'ow)?

Z tego co wiem, to teraz w naborze wybiera się po kilka klas do każdej szkoły ... Więc czy to nie jest tak, że miejsca się będą zwalniały ?

Proszę o szybką odpowiedź ... Nagroda oczywiście "+" i 5* bo nic innego nie mogę zaoferować...

Opublikowano

@UP

Nie bardzo ... to, że jest ten "dodatkowy nabór" to ja wiem... głównie chodzi mi o to, czy miejsca się pozwalniają oraz czy można złożyć podanie do szkół których nie ma w dodatkowym naborze...

Gość malutki688
Opublikowano

Wiesz co, z jakiego miasta ona jest?W Warszawie jest caly system i jest tak ze jak sie nie dostajesz to 7 lipca logujesz sie poraz kolejny i tam masz liste szkol z wolnymi miejscami,potem roznie to bywa(chyba sa jakies dodatkowe egzaminy w dniach 24-6 sierpnia i potem wynmiki)

Opublikowano

To jest Szczecin.

Jutro muszę z rana z nią pochodzić i dokładnie się dowiedzieć ...

Dobra dzięki wszystkim ... Wydaje mi się, że dowiedziałem się tyle, ile mogłem...

lecą "+'y" i 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...