Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Busy

SirVander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znam lepsze rozwiązanie (bynajmniej łatwiejsze). Wystarczy wyłączać i włączać aż będzie status on-line. A jeśli to nie przyniesie skutku to jak się pojawi Busy to poczekajcie jakiś czas, a zmieni się na On-line. U mnie to działa.

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ale i tak sie teraz nie da grac bo cos jest serwer zlagowany ale i tak leci "+"

63200aaff.pngFajerek.png
Opublikowano

Mi to nie działa próbowałem 3 razy i coś spieprzyłem i wogule nie chce mi się odpalić zrobię resta i zobaczę co będzie dalej :/ ...

Opublikowano

chciałem zauważyć ,że to mi działało ale riot dodał zabezpieczenie i z tym pliczkiem mamy ciągle ,że serwer jest nieczynny, na ace cliencie gram już cho gathem

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

u mnie jakoś żadnych zabezpieczeń nie ma, zwłaszcza że nie było update ;| działa super, jak jest zajęty to wystarczy poczekac kilka sec i zmienia sie na online

Opublikowano

Wszystko super, wielkie dzięki.

Czasami jak macie zajęty po prostu poczekajcie parę minut i sam zmieni się na online.

Leci 5* i +

Opublikowano

Wrzuć ByPass albo zrób reinstall. Miałem podobnie tylko mi wyskakiwało cały czas Server unavalible ;]

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Mi niestety nie działa . Nie wiem z jakiego powodu , robie wszystko tak jak należy . Mam Win 7 x64 bity

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Nubciu , działa ci ? Bo mi wyskakuje Server is busy dalej ; / Co zrobić?

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam pewien problem na serwerze us serwer jest online a gdy sie loguje wyskakuje serwer busy pleasy try again later non stop w kolko

jesli chodzi o ten program czy co to jest ktory jest tutaj podany do sciagneicia nei pomaga :/

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...