Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, stworzyłem portal do nether koło mojego domku w skale, gdy wchodzę do nether a później z niego wychodzę, to zamiast wyjść moim wybudowanym portalem tworzy się drugi portal w innym miejscu i muszę zawalać z 1 km do mojej chaty.

Chciał bym uzyskać pomoc jak temu zapobiec, z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Coś dziwnego bo jeżeli na świecie nie ma innych portali i w piekle też nie tylko ten jeden tu i tu to jeżeli na świecie wchodzisz koło skały w piekle pojawia sie nowy portal i wchodzisz w ten portal co się sam zrobił w piekle to powinieneś wyjść na świecie koło skały <_<

Opublikowano

ale naprawdę , ja nie mam innych portali, tamte gaszę rozwalając jeden klocek obsydianu... w netherze też nie mam innego portalu, tylko 1... mam taką fajną mapkę a nether coś mi się spieprzyło, ogólnie głupie miejsce w netherze mi się wygenerowało, chciał bym odświeżyć zgenerowanie mapy w nether..

Opublikowano

zamknijcie ten temat bo już sobie poradziłem :) okazało się że miałem w piwnicy jeden zapalony portal i zapomniałem w ogóle o jego istnieniu:)

Pozdrawiam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...