Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC43 [Dedyk][Survival] [No-WL] [No-Premium]

mikepolakYT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Dudsono

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze: Od wielu dni poszukuję jakiegoś serwera i uważam, że to jest właśnie to czego szukam :)

Opublikowano

Nick:Chabla

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze:Nudzi mi sie a serwer fajny

Nick:xlewapx

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze:Tak jak wyzej^^

bipsMal.png

Opublikowano

Nick : achilles1221

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze: Ponieważ baardzo lubię minecrafta ale nudny jest singiel dlatego chcę zagrać na tym serweże.

Proszę o dodanie mnie na white list

Opublikowano

Dodasz Elektryk ?

14lat

Poniewaz po prostu szukam serwa survival ;D Chce przezyc przygode :D

FC Barcelona !!

Opublikowano

Nick: OlushPL

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze: Ponieważ szukam jakiegoś serwera na 1.7 ;)

Opublikowano

Podanie na WhiteListe (osoby, które się nie dostosują nie będą dodawane do White-Listy.

Nick:Tramonik

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze: Nudą mnie FB itd. A lubię grac na trybie Survival. Mam nadzieję że serwer będzie idealny dla mnie. I mam dosyć dzieci i n00b-ków a WhiteList to ogranicza.

Opublikowano

Nick: Nindziaman

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze: Chce zagrać na waszym serwerze ponieważ szukam nowych przygod w MC bardzo lubie pomogac innym gracza i RUCHAC OWCE!

Opublikowano

Nick: Edemen

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze:Ponieważ w minecrafcie samemu nuda,a ten server może zakończyć tą nudę bo widzę,że nie jedna osoba chce się dostać do tego servera.Dlatego prosze o dodanie mnie.

Opublikowano

Nick: alexior

Dlaczego chcę zagrać na tym serwerze ? : Chciałbym zagrać na serwerze Survival bez zbyt wielu ułatwień , tak jak tutaj :)

Opublikowano

Nick: DragonSkillz

Coś o sobie: Gram w minecraft do niedawna, gdzieś ok 3 miesięcy.Moim głównym zainteresowaniem jest tworzenie grafiki na Photoshopie.Lubię grę minecraft ponieważ mogę wyrazić swój talent poprzez tworzenie budowli.Często uprawiam sport, gram w "nogę' :) , jeżdżę na rowerze i niestety moje przymusowe zajęcie to szkoła :( pochłanie aż 30% mojego wolnego czasu

Czy masz Premium: Niestety nie, kosztuje, aż ok. 40 zł a nie zarabiam na siebie :(

(skopiowane)

Dlaczego chcę zagrać na tym serwerze ? : Server podoba mi się, mam sporą działkę oraz dosyć ładny domek :)

Opublikowano

Nick:Madzia

Dlaczego chcesz zagrać na TYM serwerze:Bo Serw Jest Fajny , Interesuje Sie Polityka i Informatyka / Grami Internetowymi . Pomagam Zawsze W Forum / Budowie Serwera .

Mysle Ze To na Tyle :*

Opublikowano

Prosze o dodanie Nicku: adi3322

Nick:adi3322

chce zagrac na tym serwerze poniewaz nie ma zadnych serwerow oprocz tego 24/7 (;

Prosze o dodanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...