Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Aktualizacja wersji gry 8.30 - Lista dodatkowych zmian

Andrzej13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze!

Z góry przepraszamy za zbyt późne zamieszczenie listy zmian. Nie było po prostu pewności, czy wejdą one dzisiaj w życie. 
Poniżej znajdziecie krótką listę zmian, które są już online na wszystkich serwerach:
Zmieniony opis fryzur z atrybutami: Zmiana z 10% obrony przed, na 20% obrażeń przeciwko,
Przy przepełnionym ekwipunku i aktywowanym białym lwie, w momencie zejścia z wierzchowca pojawi się tekst o błędzie,
Przedmiot Kamień Glyph można sprzedać u Handlarza za 0 yang,
Zmiana nagrody za quest na poziomie 30 na: Czerwoną Ebonitową Szkatułkę, z której mogą wypaść następujące przedmioty:
Księga Umiejętności
Dłoń przebicia (x5)
Dłoń krytyka (x5)
Fasolka Zen
Pierścień doświadczenia (3godz.)
Zwój błogosławieństwa
Życzymy miłej gry,
Wasz Metin2 Team

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

No i to o wiele wieksze rekordy :D . Jak sie tak zaczeli brac za PL to zaczynam sie zastanawiam czy na s26 nie zaczac w przyszlosci ^^

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

No zabrali się za swój serwer, lecz niedługo to się skończy... znudzi im się wprowadzanie tylu zmian i znów się zacznie to co kiedyś. Dzięki za informacje.

Opublikowano

Niech zrobia s26.... taak znow chce nowy serw.... z s25 zrezygnowalem bo 25+ oz berek na 17 nie wszedl -.-' ale postac dalej jest ^^ wiec czekam na s26 i oczekuje wiekszego farta; P

Opublikowano

Noo to ja juz wiem co kupie na swoja ninje <3 ( fryzurka na woja ) dzieki za info

P.S Wczoraj wrocilem do PL"a na swoja ninje to okazalo sie ze moja stalka jest warta 4x wiecej niz za tyle co ja kupilem o.O

Opublikowano

yea, 20% przeciwko każdemu wow !! ;]] tylko mnie odbanuja to kupuje ;>

buahah 20% przeciwka dziecia, + rib 14 um x2 kd +3 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaczyna się ! xD

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Nie wiecie czy jak mam zakupiony fryz to mi się już bon zmienił czy przy next zakupie dopiero ?

Sprawdz... Zalezy na kogo masz fryza jak silny przeciwko woj. to uderz w surke 15lvl bez eq a potem w woja i zobacz roznice dmg.. jak jest roznica tych 20% to znaczy ze kupowac nie musisz : > A na matematyke chyba chodziles wiec dasz rade to obliczyc :)

Opublikowano

Czy ja wiem, jakoś mało znaczące te zmiany, no a le czego się można spodziewać jak już wycisnęli prawie cały sok z tej gry.

Sygna max 800 x200

Opublikowano

dzięki za info zrycie z tymi fryzurami teraz dzieci będą kupowały i koxily ...

walnij + ~!

Opublikowano

Do moze bylo juz z 2 tygodnie temu i dzisiaj podali info bo zrobilem zeby orka i patrze o xD szkata jak to??? otwieram 5 dlon przepicia no nawet fajnie że szkata xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...