Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientalMT2[Pl][Dedyk]

Cyberkonta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak gralem nie bylo znow lagow ;> interesujace wczoraj byl on ?

W privach na chwilę obecna gram pod nikiem : RaVe / RaVe86

Pamietajcie najważniejsza zasade :

"To tylko gra i jesli ktoś jest potocznie zwanym NOOBEM utrudniajac gre , nie znaczy ze też taki/a musisz byc. Pokaż klase będąc modrzejszy/a"

defaultwq.jpg

Opublikowano

Wiadomo za co nie działa ? O 12 wczoraj padło , miało do 18 nie być ! Teraz nawet stronka padła : www.orientalmt2.pl !! Fajny dedyk ale widze zero ogara prowadzenia. Jak ja nie umiem to się nie biore !!

Opublikowano

Po jakiego chu**a sie bierze jak nie umie . Szkoda czasu . Dedyk mi sie podoobał i padł .

Opublikowano

Serwera nie polecam. Miałem wojownika 141lv bodajże 2hwang czerw na serwie. Bufek 105+ i po 3dniowej przerwie patrze bany na 2 konta. Pisze temu cwelowi na gg, odpisał ze do 20 godz mam być unbanowany po czym zablokował mnie na gg... Serwer upada i zrobi kolejny... również nudny, nie ogarniety z buuugami na maxa... NIE POLECAM poprostu szkoda czasu na niego:)

98554733357016751894.png

Opublikowano
Serwera nie polecam. Miałem wojownika 141lv bodajże 2hwang czerw na serwie. Bufek 105+ i po 3dniowej przerwie patrze bany na 2 konta. Pisze temu cwelowi na gg, odpisał ze do 20 godz mam być unbanowany po czym zablokował mnie na gg... Serwer upada i zrobi kolejny... również nudny, nie ogarniety z buuugami na maxa...

Jego to gówno obchodzi że ktoś marnuje swój czas żeby tam zrobić eq, zarobi co ma zarobić i serwer off.

Potem kolejny itd.

To tylko dla pieniędzy, chwyć się człowieku roboty ;p

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Przejrzyjcie kur*a ludzie na oczy... ShaRRam i para jego lizodupkow ^^ Serwer bez przyszlosci. Ja gralem na tym serwerze 1,5mies. Wbilem 120lvl, ale po tych akcjach na forum, banowanie modkow, za to ze cos Cannabiskowi nie pasuje to pzresada. Cannabis wylozyl kase na TSa i jest kur*a panem, sharram jest tak lasy na kase , ze nie zdziwil bym sie jak by od niego mial eq. To nie tyczy sie tylko cann tylko calego LMA. Lizcie sobie dupy pedaly. Obciagajcie sobie. Serwer dawno zszedl na psy. Zanim tam zaczniecie grac, pzreczytajcie opinie innych forumowiczow , i pzrejrzyjcie na oczy. Pozdrawiam

Pozdro tez dla Nalaos , ktory byl w modkiem i zostal wychujany. Tak Nalaos, to ty mi nie dawales permow jak cisnalem Cannabisa:D

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie ma co. Skoro zakładacie sprawy serwerowi, to nie chcemy być żadnymi pośrednikami.

Reklama leci w kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...