Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra postac od zera

Delete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym tutorialu przedstawie wam mój sposób jak w ciągu TYGODNIA zrobic konto które:

-Ma range SFC,

-Ma dobre bronie,

-Ma dobre K.D.

Część 1:

1.Robimy nowe konto

2.Dobijamy range Private

3.Kupujemy M4A1 lub K2(jak kto woli)

Część 2:

1.Wchodzimy na Alpha Server i szukamy room -u "Tutorial" ,SD,13 rund

-M4A1 jest idealne na tą mapke(takie jest moje zdanie)

-Średni exp to 400(Max bez 50% exp udało mi sie wyciągnąć 780 exp.)

2.Nabijamy starszego sierżanta (Ok. 1.5 h pracy)

Część 3:

1.Teraz mamy wybór :

-Możemy kupić Ak-47

-Możemy nabić 4 "kreski" i kupić: XM8,QBZ,G36,TAR

-Lub możemy zachowac pieniadze i bić dalej M4 lub K2

Część 4:

1.Dobijamy range SFC :

-Można teraz kupić: RPK , DSR-1 (Rpk nie polecam),Scara Light (ta broń jest lepsza nawet od m4)

2.Jeżeli dobrze graliśmy mamy k.d okolo 1.8 (przynajmniej ja tak miałem)

Oczywiście polecam robić codziennie też misje

Dodatkowo:

-Możemy sprawić sobie USP

Ps: Jeżeli coś przegapiłem prosze o dopisanie mi tego w komentarzu.

Poradnik w całości wykonany przeze mnie .Zabraniam kopiowania go bez mojej zgody!

Licze na +

@Edit:Poradnik zmieniony ponieważ ludzie masowo go ''hejtowali".Rozumiem że ten sposób jest strasznie hamski ale jak to mówią ''czego się nie robi dla pieniędzy''(a raczej w tym wypadku sławy)

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

Dobrze napisane, ale m12s na tą mapke jest beznadziejne. Dobre jest M4, Ak, Xm8.

A dla Ciebie +.

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

M12s(tą szczególnie polecam) pozdrawiam .

Wiem że ma niski odrzut i ludzie mowią że to noobska broń ale na początek jest dobra

9768414_13_1.png

Opublikowano

Dobrze napisane, ale m12s na tą mapke jest beznadziejne. Dobre jest M4, Ak, Xm8.

A dla Ciebie +.

Wiem o tym dlatego w Części 1. napisałem żeby kupić m4

Ps:Dobrze sprawuje się też M16 i M16 A2

9768414_13_1.png

Opublikowano

Jak na chwile obecną poradnik jest dobry :]

Jestem ciekawy kiedy skasują tego traina...

I jedyną wadą tego expienia jest mało zdobywanego GP.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

" -Można użyć hacka (pamiętajcie , że bany są tylko na 7 dni): "

Czlowieku jezeli nie kupowales ZP to dostajesz na 3 dni a pozniej block Konta. Przetestowane 4x :)):*. Prosze o +xD

Opublikowano

" -Można użyć hacka (pamiętajcie , że bany są tylko na 7 dni): "

Czlowieku jezeli nie kupowales ZP to dostajesz na 3 dni a pozniej block Konta. Przetestowane 4x :)):*. Prosze o +xD

W jakim sensie block konta?

9768414_13_1.png

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem zbędny temat. Nie wiem po co polecasz kupowanie wyżej wymienionych broni skoro bez problemu można kosić m16 bez żadnego rodzaju hacków. Na SFC będzie przynajmniej sporo kasy i można np. losować lepsze bronie.( ak camo d.e camo thom itp...)

Opublikowano

-Można użyć hacka (pamiętajcie , że bany są tylko na 7 dni)

spoko zostaniesz chamem i botem i nikt nie będzie cię szanować w cross fire.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś zacznie grać ''twoim sposobem'' zrobi się z niego noobek

Pójdzie na SD jakieś z m12s zaraz dostanie banie bo nie umie grać będzie wyzywać od hacków potem dostanie kicka za m12s i wyjdzie z gry

Dla czemu ma nie zacząć grać normalnie ?

Zrobić konto, wybrać postać, przejść trening

Lvl można wbić na alasce - jest tam wybór broni i wtedy może jakaś broń mu się spodoba i kupi sobie ją

Będzie grać coraz lepiej nie będzie wyzywać od hacków itd.

Pozdro poćwicz

To jest TUT dla noobów ! :)

Opublikowano

Dla czemu ma nie zacząć grać normalnie ?

Ezg0bocie nupki były, są i będą nawet jak naprawią bug z tutorialem więc czy to coś zmieni jak ludzie będą grać na tym tutorialu lub nie <_< ? Tut dobry. A ty popracuj trochę nad Polskim

"Dla czemu " ?? xD

graphic.png

Opublikowano

Rozumiem że ten sposób jest dla "noob-ów" ale jednak jeżeli ktoś chce szybko nabic lvl to zawsze można go użyć.

Ps: Ja sam NIE używam tego sposobu <_< <_<

9768414_13_1.png

Opublikowano

m12s ? :/ Odradzalbym kazdemu ... jest to strata dla poczatkujacego gdyz 40-42k GP przyda mu sie na inna bron.. To juz lepiej jak zamiast m12s kupi sobie xm8 , ktora jest rownie szybka i mocna .]

Tak samo odradzam scara light .. tez kickaja za niego :/ .

XM8 , M4a1 , K-2 , QBZ , TAR51 . To bronie idealne dla poczatkujacych . Tar ma jeszcze ten plus , ze ma fantastyczne zblizenie i mozna heady walic nim.

jqeuR.png

Opublikowano

W stwierdzaniu, że M12s to najlepsza broń SMG jestem gotów do polemiki, bo nowo powstała, niedawno wyrobiona broń SMG - SR-2M VERESK w naszej wirtualnej rzeczywistości jest zdolna do rywalizacji z M12s w stosunku "lepszości", bo w ciasnym pomieszczeniu położy wszystkich bez wyjątków, bardzo szybka, łatwo o heada, a w dodatku dobry reload. Moim zdaniem ta broń przebija wszelkie inne SMG, w tym M12s, jak zdarzy się wam ją spotkać na gruncie, podnieście i wypróbujcie(bądź zakupcie B)).

Lekko zboczyliśmy z głównego tematu, ale twórca poradnika jakoś to przeboleje. A co do Twego poradnika Delete jest on bardzo skuteczny i rzeczywiście można prędko nabić to co się pragnie, przy czym można zrobić pewne własne korekty, bo zapewne nie wszystkim odpowiada to, co zaproponowałeś. A i jeszcze jeżeli zwykle grało się sprawiedliwie w przeróżne gry po skuszeniu się na taki rozwój konta możemy się czuć trochę przygnębieni, z racji tego, że nasz żołnierz został odznaczony taką rangą a nie inną, w taki sposób a nie inny. Tym bardziej jeżeli spojrzymy z perspektywy osób, które naprawdę zasłużyły sobie na taką rangę, wkładając w swoje poczynania wiele wysiłku. Tak to z mojej subiektywnej strony wygląda. Ale ogólnie rzecz biorąc to znajdą się osoby, które chętnie skorzystają z Twojego poradnika, także + ode mnie otrzymasz :)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Poradnik napisany dobrze, jednak jak na mój gust m12 nie jest dobrą bronią.

Miałem okazję wylosowac ją paczce z BM na 7dni i nie przypadła mi do gustu. Wolę już samą, tradycyjną MP5.

Wszystkie inne "pozycje" tego poradnika są opisane dokładnie i zrozumiale za co "wyłapujesz" +.

Opublikowano

W wyniku zbyt dużego spamu w temacie zostałem zmuszony do przekształcenia tematu.

To co ludzie pisali przypomina mi troche rasizm:Ludzie hejtują m12s i scara L bo sami nie potrafią nią grać lub po prostu ktoś kto ma wymienioną broń jest lepszy od nich.

Zmiany:

-Usunełem m12s z tematu,

-Dodałem K2 jako alternatywe dla M4(tu nawiązanie do postu SupaFly)

-Dodałem Scar-a L do ostatniego kroku

-Dodałem Tar-a do Części 3

Myślę , że temat będzie teraz bardziej przydatny :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

9768414_13_1.png

Opublikowano

Ja jeszcze raz nawiążę do m12s. Uważam, że ona jest najlepszą bronią, bo jest tania szybka i w miarę mocna. Nie trzeba wydawać kasy tak jak na tą nową albo crissa, a to że można dostać kika to tylko przez was dzieci ( nie chce urazić osób, które potrafią pogodzić się z własnym dedem) które płaczecie bo ktoś was zabił. Tak samo mówicie na sl, nawet spotkałem się z powiedzeniem "m4 custom noob" sorki, ale najpierw nauczcie się grać ^^

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP

Tutorial, to taki trening :)

@Topic

Nie wydaje mi się przydatny temat, gdyż nie każdy ogarnia dobrze gry, i ma, że tak powiem "nobskie" statystyki :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...