Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Event-"Chleb i gry"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30.000 fanów na Facebooku oraz rekompensata z powodu problemów z serwerami

Ave Gladiatorzy!

Jako rekompensatę za problemy z serwerami przez ostatnie dwa dni oraz wielkie podziękowania za wszystkich 30.000 fanów na Facebooku, rozpoczniemy ponownie event "Chleb i gry" jutro (czwartek) około godziny 11:00 i potrwa on do wtorku (5.07.2011) 20:00.

Event został lekko zmodyfikowany z powodu oddzielnych czasów oczekiwania w Circus Turma i na Arenie oraz z powodu nowej szansy zyskania wyższej nagrody za zwycięstwo w Circus Turma.

Aby jednak te modyfikacje mogły wejść w życie, jutro o godzinie 10:00 nastąpi mała aktualizacja.

Oto lista wszystkich cech eventu "Chleb i gry":

•  
  • 5x więcej złota za zwycięstwo na arenie
  • 3x więcej złota za zwycięstwo w Circus Turma (zmiana)
  • 50% upust na jedzenie (w złocie i rubinach)
  • 6 specjalnych mikstur do zdobycia

Efekty specjalnych mikstur:

•  
  • skrócenie czasu oczekiwania na zadanie
  • 1 rubin
  • skrócenie oczekiwania na ekspedycję
  • 1 dzień Centuriona
  • skrócenie oczekiwania na loch (zmiana, wcześniej było to oczekiwanie na arenę)*
  • 4 godzinna zapłata za pracę stajennego

Ale to nie wszystko!

Dodatkowo wszyscy aktywni** gracze otrzymają w piątkowy poranek paczkę z 2 dniową zapłatą za pracę stajennego!

Mamy nadzieję, że będziecie się dobrze bawić przez następne kilka dni i zdobycie tyle złota, honoru i sławy, ile to możliwe!

....nie zapominając o specjalnych drinkach

Wszystkiego dobrego,

Wasz Gladiatus Team

*Jeśli nadal posiadasz w ekwipunku mikstury skracające czas oczekiwania na arenie, będą one automatycznie zamienione w mikstury skracające czas oczekiwania na loch

** Aktywni gracze - ostatnie logowanie na konto było w przeciągu 35 dni od czasu rozpoczęcia eventu.

Źródło

To jest ukryta treść, proszę

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

poprostu zrobili event.Za to że jakieś były problemy z serwerami,a ja chciałem was o tym poinformować :]

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano (edytowane)

powinien się już zacząć ale na S22 jeszcze go nie ma :D

Edytowane przez swistek

Opublikowano

swistek, sorry ze wybiegam z tematu ale chciałbym się spytać na jakim serwerze oplaca sie najbardziej handlowac zarciem ;pp

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale myśle że pewnie na najnowszych lub na najstarszych :D