Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwer No-Hamachi DynDns.org

KRis215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem gdy próbuje się połączyć do Navicata:

navicat.jpg

@Edit. Nawet serwer mi sie wlaczyc nie chce :/ Jakie dac networking ? Dalem swoja karte sieciowa a serwer chce zrobic na routerze, dodalem dyndns do router i odblokowalem porty, prosze pomozcie ! ;)

Opublikowano

Siema, mam taki problem gdy próbuje się połączyć do Navicata:

navicat.jpg

@Edit. Nawet serwer mi sie wlaczyc nie chce :/ Jakie dac networking ? Dalem swoja karte sieciowa a serwer chce zrobic na routerze, dodalem dyndns do router i odblokowalem porty, prosze pomozcie ! ;)

Zrób ss Jak skonfigurowałeś sysinstall i napisz mi pw.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak ok można tak zrobić tylko się niech jeden z drugim za stanowi za nim coś na mpc forum napisze ...

1. Przeczytajcie sobie regulamin od tej firmy co macie od niej neta .

2. Jeśli tak zrobić np w TP czyli Neostrada to zapłacicie taką karę że z krzesła spadniecie ....

3. Rzecz to co autor zrobił to niech się zastanowi co daje na czad bo potem Tata lub Mama będą bulić kasę taką ze się nie wypłacą ...

4. Chciałem tak zrobić też bo mam Neostradę i poszedłem do neostrady i mi powiedział żebym sobie przeczytał regulamin dał mi tam kartkę i czytałem i pisało drobnym drukiem że nie można tak robić bo własciciele łacza poniosą duży koszt za to ..

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale ja mam zmienne ip . Czyli kiedy bedzie sie zmieniać to wtedy mam robić nowe spolszczenie

Wlasnie tak jak napisales.;) ip sie zmienia co 12h czy tam 24 nie pamietam juz .. Nie bawie sie w to na razie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem mam ruter Zyxel P-320W i nie wiem czy mam opcje DDNS bo nic takiego nie widze co mam zrobić?

Poszukaj dobrze;)

Z tego co wiem to chyba musi być..

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nice poradnik ;p też nie znałem tego sposobu ^^ like.

//nieregulaminowa sygnatura

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ok a jeszcze jedno Daj tut jak odblokowac porty lub wytłumacz mi to dam ci ss jak u mnie wyglada bo mam neta i router ze swisscom ( sieć w Szwajcarii )

Porty odblokowac w opcji ''Port Forwarding'' tak u mnie wygląda tak ta opcja

@EDIT: Większy obrazek!

http://img848.imageshack.us/img848/9748/cowybrac.png

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Opublikowano

Ok a jeszcze jedno Daj tut jak odblokowac porty lub wytłumacz mi to dam ci ss jak u mnie wyglada bo mam neta i router ze swisscom ( sieć w Szwajcarii )

Porty odblokowac w opcji ''Port Forwarding'' tak u mnie wygląda tak ta opcja

@EDIT: Większy obrazek!

http://img848.imageshack.us/img848/9748/cowybrac.png

http://www.mpcforum.pl/topic/414272-tutodblokowywanie-portow-na-routerze/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry ale jak mam Dial Neta i mam zmienne IP to musze miec Rutera tak? ; d bo inaczej nie da rady dobrze to rozumiem ?:D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Musisz mieć router. na dyndns juz konta sie nie da zrobić ale za to mozna na NO-IP. To jest to samo.

Ip mozesz mieć zmienne. to nic nie ma do tego czy masz zmienne czy nie. wazne zebys mial router i na ruoterze te zakladki co ja mam lub podobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...