Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jabber i Kbot

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zakupić bota, ale nie do końca wiem jak zrobić z licencją... Potrzebuję jabbera, nawet nie wiem co to, pobrałem PSI, założyłem tam konto, ale nie może się połączyć z serwerami jabbera bo błąd uwierzytelniania... Admini teraz aktualizują Kbota, jak długo może to trwać?

Opublikowano

Ale najpierw muszę dostać licencję prawda?

A co do ustawień PSI, potrzebny mi ten klient?

Nie...pierw musisz mieć założone konto na tym Jabberze a dopiero po rozmowie z dilerem lub z osobą pochodzenia rosyjskiego ^^ kupujesz licencję.

Masz tutaj link z dokładnym opisem obsługi KBota <<klik>>

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Aktualizowali licencje... Już wszystko działa (przynajmniej mnie)

Mnie też już działa...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jak oni często aktualizują tą licencję?

Jak dużo powinien bot zbierać na godzinę? Bo mi na cargo+boxy zrobił w 2h 250k kredek i 2.5k uridium, więc mało... Wiecie może dlaczego?

Opublikowano

Różnie. Np. ostatnio aktualizowali wczoraj, wyszło 5.01 i znów aktualizują. Ale normalnie nie jest to tak często.

Masz vegę / golca z max napędów najlepszych i promerium w napędach?

@yeah 900 post

Opublikowano

Różnie. Np. ostatnio aktualizowali wczoraj, wyszło 5.01 i znów aktualizują. Ale normalnie nie jest to tak często.

Masz vegę / golca z max napędów najlepszych i promerium w napędach?

@yeah 900 post

Mam na razie liberatora czy coś takiego, z elitarnymi napędami x4 najlepszymi x1 elitarnym tym drugim i x2 te za kredki najlepsze... Dlatego tak? Bo mi kumpel co ma FE na FS golca mówił, że on kręci w 12h 25mln kredek i 30k uri...

Opublikowano

Na razie nie mam na vegę, ale kupiłem nostromo + geny i mam 412 prędkości...

Tylko mam teraz giga problem - pierwszy raz bot zalogował się na innym serwerze niż trzeba było, bo sobie pomyliłem i teraz nie mogę na innym serwerze, a admini nie odpisują... Jest możliwość zmiany licencji na inny serwer, czy muszę kupić nową?

Opublikowano

I co z tego że się zalogowałeś na inny serwer? Masz tam teraz darmową licencję na 24h a na swoim starym serwerze masz tą kupioną... <_<

Opublikowano

No to jest tak jakby niemożliwe, że samo Ci przeniosło licencjęna inny serwer...

Da się przenieść na inny serwer licencję ,ale wydaje mi się że to kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...