Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego gdy włączam metina to gram parę minut i wyłącza mi się gra a potem komputer?

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na PL.

I gram bez hacków.

Tak:

1. Włączam Grę.

2. Wybieram Świat I Gram.

3. Po ok. 2-3 minutach Wyłącza mi się Gra i Komputer.

Doradzicie coś?

.

Opublikowano

zrób formata na początek. może jakieś wirki ci latają po kompie.

w innym przypadku kup lepszy zasilacz / procek. sprawdź jeszcze temperature podzespołów.

Opublikowano

pewnie masz zabezpieczenie rodzicielskie przed mmo, dobrze sie dzieje, nie wciagaj sie w to. wyjdz na dwor na wakacje ;)

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Klusel usmialem sie przy twoim poscie. Nie wpierdalaj mu sie w zycie. co bedzie chcial to zrobi.

Do autora.

Zmien kompa.

Opublikowano

Ja proponuję przeskanować dokładnie cały komputer i przy włączaniu Metina wyłączyć firewalla, zapory, anty wirusy, bo to może blokować dostęp.

Możliwe iż masz za słaby zasilacz lub po prostu komputer Ci się przegrzewa. Maksymalna temperatura tam powinna wynosić 55°C

Opublikowano

Mi sie komputer wylaczal jak byl bardzo goracy. Mozliwe ze teraz lato a pogoda bardzo gorąca no to komputer po prostu tego nie wytrzumuje ; )

Opublikowano

Jeżeli wyłącza Ci się komputer to jest to wina komputera, nie programów.

Klusek, to weź daj se zapore firewall na MPCforum i cały internet, wyjdź na dwór ! ;)

Jeżeli w metina grasz na rozdzielczości winodws mode (czy jakoś tak), że masz poprostu okno, to naciśnij CTRL + ALT + DELETE i na dole masz użycie procesora. Prawdopodobnie kiedy grasz w Metka, masz użycie procka 100%, który po czasie nie daje rady i się wyłącza w ramach bezpieczeństwa. Co należy zrobić? Pierw sprawdź, czy posiadasz jakieś procesy bez użyteczne, które zajmują x% komputera. Kiedy ja posiadałem Windowsa XP, miałem takie ścierwo o nazwie svhost (NIE svchost!). Zajmowało mi tu około 80% użycia, przez co nie mogłem odpalić żadnej gry, bo miałem dokładnie taki sam problem. Co gorsze, miałem to w autostarcie, więc usunąłem to i po problemie. Jednak z dnia na dzień problem powoli wracał. Jeżeli nie masz nic takiego, polecam formata całego dysku, najlepiej zmień system na 7, będzie Ci się lepiej pracować :)

Po formacie zainstaluj Metina, będzie wszystko działać ! ;)

Jak coś, zbieram + ^^

Opublikowano

Zrób skana calego kompa a jak nie bedize zadnych wirow to format chyba pomoze :D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Spróbuj coś z tego:

1. Wyczyść od środka procesor, wiatraczki (pędzelkiem)

2.Skanuj kompa antyvirusem.

3.Sformatuj/dysk kompa

4.Od nowa zainstaluj metka. (torrent i patch też)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...