Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy wierzycie, że ceny...?

Metin0wiec

Ceny Metin2  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Ceny Metin2 Wróc? Do Normy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby tak się stało .. każdy chce mieć kase na eq , a eq kosztuję ..

ceny będą takie do końca .. , ale mam nadzieję , że to ulegnie zmianie lecz w to jednak wątpię jak wspomniałem na początku.

Opublikowano

Ja mysle ze bardzo dobrym pomyslem jak wczesniej wspomnial kolega byloby uciecie zer to bardzo zmniejszyloby inflacje jaka spowodowaly boty.Tak samo jak w Polsce za komuny byla inflacja i ksiazka warta byla pare tysi xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mysle żę nic z tego :(

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

Ceny na cc raz spadaja raz rosna chinczycy ciagle wymyslaja nowe sposoby na zarobienie yang ceny moga troche spasc ale pozniej i tak pojda w gore

Opublikowano

Moze za 100 lat.

za 100 lat to moi wnukowie bd grać... i moje konto zostanie odbanowane to im dam <hahahahhah>

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Nie wiem czy wszyscy, ale ja pamietam np czasy kiedy aura chodziła po 400k, fms+9 max 9kk, małże po 200k i wiele innych.Dokładnie yangi za drop z v2 można było przenaczyć na ulepszanie skilli, dzisiaj jednak jest nic nie warty skoro takie kosmiczne ceny chodzą na rynku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...