Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe co nieco.

Morgrit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy użytkownicy mpcforum.pl znam was od dosyć długa i wiem że naprawdę nie musicie zakładać nie potrzebnych tematów o hackach i pisać mi na gg w sprawie Xentare.

To nie moja wina że wy nie wykonujecie poleceń według poradnika i potem wam coś nie działa.

Jeżeli w poradniku piszę że macie ściągnąć te pliki to je ściągacie a jeżeli jesteście na 100% pewni że je macie to nie musicie ich pobierać.

XentareBot to najłatwiejszy hack od roku a wy jak małe dzieci nie potraficie go załączyć.

Czy to takie trudne aby pobrać bota , zrobić małą konfiguracje, wybrać wersję maple story?

Proszę was o spokój na forum i nie zakładanie nie potrzebnych tematów a jeżeli macie pytania to proszę abyście pisali w temacie pod tytułem :"Prośby, Problemy, Pytania" - tam naprawdę są pomocni ludzie którzy chętnie pomogą.

Ja już mam dość tłumaczeniu każdemu z osobna jak wybiera się Maple Story w Xentare lub jak załączyć FusionVac.

Mam nadzieję że resztą zaawansowanych użytkowników tego forum mnie poprze w tej sprawie.

I wam newbie obiecuję że będę zaglądam do tematu "Prośby, Problemy, Pytania" aby od czasu do czasu wam pomóc , ale proszę nie pytajcie się o coś co jest wyjaśnione w jakimś innym topicu.

Morgrit.

A i jeszcze coś - dam wam taki fajny teledysk który uspokaja ludzi , wiem że jest nie na czasie bo już po świętach ale świetnie relaksuje człowieka :

http://www.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI

Opublikowano

Zaczyna mi sie nie podobac jedno, nie chce przypominac starych czasow co ty wyprawiales na mpc.pl, ale po to jest to forum aby uzytkownicy mogli, pytac, konsultowac, poniewaz po to tutaj jestesmy aby im pomagac. Stawiasz siebie jako jakis wielki autorytet,w twoim obowiazku nie stoi pomoc dla wszystkich userow mpc! Nie jestes uzalezniony od tego wiec skoro nie lubisz jesli ktos Cie o cos pyta, to nie angazuj sie w prace na forum, i nie wypisuj mi tutaj jakis chorych "otwartych listow" do populacji cheaterow ms w Polsce, bo tak naprawde jestes tylko ziarenkiem maku, w porownaniu do elity prowadzacych te forum hackerow, wiec nie masz takiego prawa, ani tak wielkich umiejetnosci bo obserwuje Cie przez pewien czas, i nie podoba mi sie to jak sie wywyzszasz. Nie chcesz nie pomagaj - proste. Nie mow mi o spokoju ludzi, uspokajaniu i innych duperalach bo kilka miesiecy temu, latales po forum jak gowniarz i wypisywales kolorowe bluzgi na userow i modow. Moim zadaniem jest likwidacja spamerow, a wiec jak narazie dostajesz warn'a za spam, i uprzedzam Cie ze tego typu tematy sa zbedne, bo dostales kilka pochwal i glowka urosla Ci do chmur. Nie traktuj tej wypowiedzi jako diss, pojazd czy inna forme najazdu na ciebie. Jestem administratorem forum i nawoluje Cie tylko do porzadku, bo obserwuje to co robisz od pewnego czasu (twoj sposob wypowiedzi) i mnie to drazni.

card.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...