Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS]Do wygrania 3 gift code !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę dać wam żadnej gwarancji , mogę dać słowo że to nie fake o ile wam to wystarczy . Nie zmuszam was do brania udziału w konkursie , daje wam możliwość wygrania giftcode do minecrafta .

doczonagrafika.jpg
Opublikowano (edytowane)

Znam ten numer. Damy ci suba na darmo :P

A "Zwycięzcami" twojego giftcode to oczywiście będą twoje kolejne konta ;0 Numer stary jak świat niet się na to nie nabierze.

Edit: Sry błąd ortograficzny

Edytowane przez Helios18

15005964.jpg

Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam.

Opublikowano (edytowane)

Nie mogę dać wam żadnej gwarancji , mogę dać słowo że to nie fake o ile wam to wystarczy . Nie zmuszam was do brania udziału w konkursie , daje wam możliwość wygrania giftcode do minecrafta .

@ up Do konkursu piszę się tak że Regulamin Konkursu !

Edytowane przez O.o Quarten O.o

Jak na razie posiadam 20% statusu ostrzeżeń

:)

i nic więcej

32896439533624102237.png

Jeżeli pomogłem walnij add.png

Opublikowano (edytowane)

Jeśli te Gift Code to prawda, to bardo Ci dziękuje za zorganizowanie takiego konkursu ! :D

(Jeee... 6 konkurs na Gift Code do Minecraft'a xD ! Może w jakimś wygram ! :D)

(Jutro się okaże ! :D)

Edytowane przez WSeba
Opublikowano

Dobra, spróbowałem:P

Czwarty konkurs, może się coś wygra;D

A propo mojego wcześniejszego pytania.

Podaj stronę na której wygrałeś te gift cody.
Opublikowano

Ehh, co wam ludzie szkodzi danie suba i napisanie jednego komentarza, zawsze można spróbować jeśli to fake to i tak nic nie stracicie a jeśli nie to macie szanse wygrać GIFT CODE, oczywiście ja biorę udział w konkursie, mam szczere nadzieję, że być może wygram ;)

Opublikowano

Odpowiedzi typu

Ludzie on wam nie da tych kodów!

Robi sobie reklamę kanału, a rzekome cody wygra on sam tylko że na innych kontach!

Powinny zostać ukarane warem, iż regulamin głosi.

7. Całkowity zakaz wprowadzania użytkowników w błąd

Pisze to tu dlatego, że nie działa mi raport.

Opublikowano (edytowane)

@2xUP multikonto pana założyciela tematu? czy rozdwojenie jaźni? najpierw sam piszesz, że to wałek, a teraz mówisz, żeby dać bana tym co mówią, że to wałek. Co do samego "konkursu" nie mam najmniejszych wątpliwości, że to oszustwo. Znalazł plik w którym były 4 gift cody... skoro znalazł taki plik, to na pewno te kody były by już zużyte, a jak ktoś by miał choć odrobinę oleju w głowie, to od razu by wykorzystał te giftcody na czystych kontach, zanim zrobią to inni. Jeśli nawet znalazł te 4 kody to:

- są na 90% z kradzionych kont/kart kredytowych

- zostały już zużyte przez innych znalazców

Dziwię się, że temat jeszcze do kosza nie poleciał. Kidmodki pewnie sami dalej trzepią kapucyna na samą myśl o możliwości wygrania tych kodów. żenua i tyle...

Edytowane przez wacol
Admin Cienia
Opublikowano

Obecnie został wprowadzony zakaz zamieszczania konkursów. Punkt 21 regulaminu lokalnego działu Minecraft, wobec tego temat zostaje zamknięty.

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...