Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot + Wykrywalność Jego

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem nowy w tą grę ale przywiało mnie tu z ciekawości co do botów .

Jestem zainteresowany botem który aktualnie jest dobry i wiadomo nie jest niewykrywalny , bo takich nie ma na forum tylko ktoś ma swoje prywatne.

Bot może być płatny bo poczytałem trochę że są jakieś po 20 zł itp. Na allegro też widziałem ale chciałem zapytać się pierw co byście polecili na początek , lub też coś zaawansowanego ( chodzi mi o płatny) .

Czytałem można powiedzieć kilkanaście stron o botach ale i tak nie mogłem wybrać żadnego bo jest tego za dużo .

Szukam bota z dobrym info o ustawieniach ( najlepiej opisywane posiada jak dobrze pamiętam nobkiller) Jak już napisałem wykrywalność wiadomo pogram pół roku może nic nie być , pogram 2 dni i ban.

Z góry dziękuję za pomoc .

E:dodam tylko aby bot był do 3-1 mapy zbierał wszytko co jest na mapie i zabijał .

Edytowane przez Thuggee
Opublikowano

Nie jestem nowy w tą grę ale przywiało mnie tu z ciekawości co do botów .

Jestem zainteresowany botem który aktualnie jest dobry i wiadomo nie jest niewykrywalny , bo takich nie ma na forum tylko ktoś ma swoje prywatne.

Bot może być płatny bo poczytałem trochę że są jakieś po 20 zł itp. Na allegro też widziałem ale chciałem zapytać się pierw co byście polecili na początek , lub też coś zaawansowanego ( chodzi mi o płatny) .

Czytałem można powiedzieć kilkanaście stron o botach ale i tak nie mogłem wybrać żadnego bo jest tego za dużo .

Szukam bota z dobrym info o ustawieniach ( najlepiej opisywane posiada jak dobrze pamiętam nobkiller) Jak już napisałem wykrywalność wiadomo pogram pół roku może nic nie być , pogram 2 dni i ban.

Z góry dziękuję za pomoc .

E:dodam tylko aby bot był do 3-1 mapy zbierał wszytko co jest na mapie i zabijał .

Po pierwsze , widze że wybrałeś vru , do bottingu raczej eic ;p Tam mniejsze szanse że cie złapią , bo jest mniej ludzi.

Co do bota , nie używaj żadnych programów typu udobot czy biobot , uwiodą cię tym że sa darmowe, a później lukamy na konto i tu banik ;]

Tylko i wyłącznie Kbot. 25zł bez gg 75zł z gg. Kbotik.com to są ruscy u nich najpewniej i najtaniej ;)

Opublikowano (edytowane)

nieee eic odpada :) tzn zalezy na jakim serwerze :) polecam vru lub mmo bo tam gra dużo graczy= jest dużo skrzyneczek

ale co do bota to wybierz kBota bez opcji robienia gg

Edytowane przez prytejetko
Opublikowano

a Kbot z gg i bez gg czymś się różni? znaczy wiadomo tym że 1 potrafi robić gg a 2 nie ale czy jeszcze czymś się różnią? np: wykrywalnaścią?

Opublikowano

tym ze z gg masz ilcenceje unlimited a bez na kilka lat nie napisze dokładnie bo nie wiem

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Gdzie najtaniej kupie Kbota z licencją na gg.I za ile;)

Najtaniej i najpewniej kupisz u ruskich znajmych : www.kbotik.com

Takiego niewykrywalnego bocika + GG masz za 75zł + Unlimited licencja ;)

Opublikowano (edytowane)

@up Ja pierdziele bać się ruskich. I co ci z tego , że masz unlimited licencje ? na kbotik.com masz na 12 lat...

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

jak ktoś sie boi ruskich to

To jest ukryta treść, proszę

drorzej ale na czas nie ograniczony i jest polskie wsparcie :)

Jak dla mnie to polscy dealerzy to zwykli naciągacze. Drożej? Biorą drugie tyle dla siebie za napisanie do Rosjanina(jeśli chodzi o noGG). Na kbotik wersja z GG jest też unlimited, a podejrzewam, że przez kbotgg.pl kbot noGG też jest do 2021.

Podejrzewam, że od rusków też możesz mieć wsparcie(tyle, że w języku angielskim lub rosyjskim).

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Wsparcie jest, ale ich angielski jest tragiczny... Chyba 1 admin zna dobrze angielski, ale on cały czas jest zajęty... Wczoraj kupowałem u jakiegoś nieogara, co na google translatorze jechał...

Opublikowano

Wsparcie jest, ale ich angielski jest tragiczny... Chyba 1 admin zna dobrze angielski, ale on cały czas jest zajęty... Wczoraj kupowałem u jakiegoś nieogara, co na google translatorze jechał...

Być może. Ja dogadałem się bez problemu ;)

Nawet, żeby nie było u nich tego wsparcia, to za polskie wsparcie nie zapłaciłbym 20-30 zł więcej.

Ostatnio ktoś miał problem, to dealer odesłał go do twórców bota. Taka jest ich pomoc...

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...