Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Buffowaniemi I Z Pisaniem

fettysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Problem polega na tym iż biję gianta i w trakcie jego bicia kończy mi się buff dajmy na to Recovery Division bot nie bufuje mi sie tylko atakuje tego gianta do końca, normal attakiem zamiast się zbufować i atakować skillami Dlaczego??

2.Problem polega na tym że nie mogę pisać czasami na żadnym z chatów wszystko wchodzi na chat all ale się nie pokazuje bug pisania Jak naprawić albo coś???

Z góry thx

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

najnowszy bot i powinno byc wszsytko ok. jak nie to reinstalka bota i silka (dla pewnosci) i naprawde powinno byc wszystko ok :)

Opublikowano

ja mam ten sam problem z pisaniem. np pisze i nie dziala - jakis bug czy cos, ale jak wlacze okienko bota, wlacze i wylacze pare razy to moge dalej pisac. kilka razy mi sie tak zrobilo i to podzialalo. gdybynie zadzialalo to bym nie mogl grac na evencie ;/

PS sorka za brak poslkich napisow ale mieszkam w irlandii i niemam poslkich znakow

*edit* i jeszcze teraz mam tak ze sam skiilli niemoge wlaczac (np jak chce na event pojsc) albo poexpic samodzielnie :(

• Dodaj nową pozycję...