Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Niedziała ;/

zeniu99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam ten sam problem co Tomix__-włańczam bota wchodze do gry i niepojawia mi sie zadne okno z Log1 daje Home,End i nic,przeinstalowałem silka,bota,loadera i tez nic wszedłem do gry poczekałem 30min i niepojawiło sie to okienko.Prosze o pomoc

Dam 5*

Mam jeszcze jedna informacje włańczam silka już chyba z 20razy i zaczeło sie tak ciąć,jak sie włańcza silka to sie scina i te okienko wyskakuje ale zetnie sie i nic ;/

Opublikowano

teraz juz nic nie zrobisz bo kochany ryzmax wprowadzil nowy update (szybko sie sciaga i mozna nie zauwazyc) ktory zmienia wersje silka na 1.194 czyli wszystko - loader , boty - nie dzialaja. teraz czekasz az wszyscy "producenci" wypuszcza nowa wersje programow.

edit: bot powinien najnowszy ruszyc. JM zrobil cos dziwnego ze ci co sa na servach maja wersje 1.193 a ci co teraz chca sie wbic musza robic update do 1.194. loader jest przystosowany do 1.193, a bota jak mowilem ruszy na obu bo sam sprawdzalem.

Opublikowano

czyli co??ten bot juz mi niedziała od 2tygodniu czyli 2update,a przez zakupem premki mi działał czyli z 1miesiąc temu.

Opublikowano

sciagnij najnowsza wersje z oficjalnej strony srokinga. najnowzsza jest 1.0.18_1 i dziala na wersji silka 1.194.

@down to widze ze to cos powzeniejszego. moze ktos inny ci pomoze

Opublikowano

sciągnełem loguje sie daje start game włańcza mi sie silk scina jakby miało te okienko wyskoczyć Log1,ale nic niewyskakuje odetnie sie i dupa.Robiłem nowe konta bota przeinstalowałem bota,loadera,silka

• Dodaj nową pozycję...