Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bodego 35 lvl i nie wiem czy nim wbijac wiekszy lvl otoz to jesli wbije 52 to zyskam okragla +6 2 bony , branse 1,5 nasz 1,5 buty 1,5 biologa i militara teraz nim chodze do m2 i dobrze mi sie zarabia . bron to fms +9 sr 30 kd +3 zastaniawiam sie nad kupnem riba +7 sr 20 tygra +9 i czy oplaca mi sie wbijac ten lvl ? trudniej dropic mi bedzie co za tym idzie zarabiac . Ponadto mam sure wp 54 ostrze zbroja strach m4

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Body ;

Fajnie się nim dropi,walczy itp...

Ciekawa postać...

Twój lvl 35lvl idealny na ribki ;)

Jeżeli większą cenę przywiązujesz do sury to ją się zajmij...

Czyli bodym łaź na metki/riby itp...

Później drop sprzedawaj...

I za to kupuj eq dla sury lub księgi...

Bo stać w miejscu z 35lvl i dropi i sprzedawać i władowywać w taką postać kasę hmm...dla mnie strata czasu..

Osobiście wolał bym podexpić surą woja i zająć się wojem...

Opublikowano

Hmmm....

Do tego czasu jak nie zrobisz drugiego dropa z 35lvl + bojowiec ,nie expij lecz drop.

Potem jak bedziesz mial takie drugie konto,wtedy bedzie ci sie oplacalo wexpic 52lvl.

Na 52lvl mozna chodzic na lorda malp dropiac medale,ziola a nawet czasem i kamien duchowy.

Aha i nie kupuj riba,jak bedziesz kupowal riba to od razu +9 sr+30 bo teraz masz lepszego fms'a

sstwc.jpg

Opublikowano

Do tematu , sura zrobiony znudow takto gram ninja 59 skile g . Ale nie dlugo planuje wbic wiekszy lvl ninja . Mysle ze dropienie ribow to dluga robota .

65994253024037513199.png

Opublikowano

Całe życie zarabiać nie będziesz, wbij skille na minimum m7 aure i berek, zarób na porządne EQ i dopiero ruszaj wyżej, dużo fajniej i łatwiej będzie się grało.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

graj Wpkiem. lepszy zarobek, łatwiejszy exp i nie dużo ci brakuje lvli żeby był dobry w pvp.

woja możesz zostawić na jakieś metki w m2/pustynia lub drop, kucie rud czy fishbot.

surką leć na sohan i drop kamyki duchowe z metków 50lv+

Opublikowano

graj Wpkiem. lepszy zarobek, łatwiejszy exp i nie dużo ci brakuje lvli żeby był dobry w pvp.

woja możesz zostawić na jakieś metki w m2/pustynia lub drop, kucie rud czy fishbot.

surką leć na sohan i drop kamyki duchowe z metków 50lv+

Nie zamykaj tematu po Twojej wypowiedzi. To jest forum a temat służy do dyskusji.

Opublikowano

To powiem tak WP-ekiem , ubije metka na 80 tylko że to bardzo długo trwa . Jak body by miał dobrego skilla i eq to by szybciej to zrobil .

Najbardziej mi sie podoba ta wypowiedz

Całe życie zarabiać nie będziesz, wbij skille na minimum m7 aure i berek, zarób na porządne EQ i dopiero ruszaj wyżej, dużo fajniej i łatwiej będzie się grało.

Wlasnie tak mysle aby zrobic skille troche eq i jest git sa wakacje tylko 2xdrop i jazda . Ninja mam eq , skille sa tanie wiec wielkich wydatkow nie mam . Tydzien temu zakonczone pamiatki i tylko nie wiem czy nie wbijac 60 na matowe ale to sie zobaczy , sura na razie czytam skille to moze w lochu da rade :) Prosze o dalsze wypowiadanie sie .

65994253024037513199.png

Opublikowano

A co lepiej ? lowic ryby czy dropic riby i ile ich dropne w ciagu 3 h?

65994253024037513199.png

Opublikowano

Eq dla sury mam tylko wystaczy ze przeloze bo takto jest zamkowy +7 i ta na 54 +8

65994253024037513199.png

Opublikowano

Bodego zostaw sobie do dropa.

Surę wyexp sobie, do 61.

Kup zbrojkę i leć na metki na sohan, lasek.

A na bodym zainwestuj w fajnego ribka i jakąś zbrojkę i leć dropić ;)

Opublikowano

Narazie lece w skilla , zelka +9 zalatwilem ^^ a surze dam spokoj pierw dobije skille do m7 bodemu :)

65994253024037513199.png

Opublikowano

Narazie lece w skilla , zelka +9 zalatwilem ^^ a surze dam spokoj pierw dobije skille do m7 bodemu :)

Ale przez ten czas wbijaj skille surze, bo KU nie są drogie!!

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...