Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję płaskiej mapy.. Kto się podejmie tego wyzwania otrzyma dzienny limit + i do tego 5 :)

Czego oczekuję:

Płaskiego terenu: 800x800

Teren ma być wyłożony: Stone

Nie podsyłajcie mi linków do tych płaskich map, co są na forum...

Wygenerujcie nowy świat i zróbcie mi taką mapkę, proszę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

kwhp ma racje ja sam robię w mcedit przecież to jest banalny program tylko zaznaczasz teren i wybierasz sobie np ziemie i na tym zaznaczonym terenie pojawia ci się ziemia człowieku ile razy musisz kliknąć z 5,ktoś ci zrobi a ty powiesz że to ty wszystko zrobiłeś.

Człowieku czego ty oczekujesz że w takich łatwych sprawach ktoś za ciebie zrobi masz tu link i sam sobie radzi,tam jest wszytko ładnie opisane żeby wyrównać ziemie wystarczy kliknąć 4 razy

To jest ukryta treść, proszę

Po pierwsze łamiesz regulamin bo to duble post po 2 google mc edit włączasz wybierasz świat zaznaczasz i wyrównujesz,masz szczęście że ja taki nie jestem i nie wyśle raport że łamiesz regulamin ale na przyszłość lepiej trzymaj się regulaminu bo skończysz jak ja z ostrzeżeniami !!!

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

Sam sobie zrób na mcedit poszukaj poradników na YT i tyle :P

kwhp on Prosi o pomoc tutaj a nie o to żebyś mu podał gdzie on ma szukać i i co :) po co piszesz bez sensowne posty

Co do Tematu tu masz płaską mapkę :)

Jak na razie posiadam 20% statusu ostrzeżeń

:)

i nic więcej

32896439533624102237.png

Jeżeli pomogłem walnij add.png

Opublikowano

PROSHOTER1994 zrobił bym sam, ale jak wchodzę do mcedit, to obraz mi się klatkuje... Nie mogę normalnie nic zrobić w tym programie...

Zrobi ktoś tą mapke?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Mam wyrównana mape zaras wrzucę bo przed chwilą wyrównałem miałem coś wybudować ale narazie nie wiem co wiec moge ci podarować zaras wrzucę tylko powiększe bo mały teren trochę

o kurde zapomniałem że podpisana mapka tego się nie da usunąć jak ktoś ci nie zrobi to zrobię to później bo zaraz idę robić grilla bo głodny jestem i jeszcze to kolegi,jak ktoś ci nie zrobi a będę ja to zrobię ci to napisz w tym temacie współrzędne znajdź sobie jakiś ładny teren i ci go wygładzę najlepiej żeby nie było dużo gór koło siebie bo wtedy jest dużo roboty z poprawianiem terenu chyba że chcesz żebym ci to zrobił na wodzie to będzie szybko w 5 minut,tylko wtedy żeby był duży odstęp od wyspy

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano (edytowane)

Mam wyrównana mape zaras wrzucę bo przed chwilą wyrównałem miałem coś wybudować ale narazie nie wiem co wiec moge ci podarować zaras wrzucę tylko powiększe bo mały teren trochę

Pamiętaj: 800x800, wyłożony Stone :)

@Edit:

Czekam,... Kto się podejmie? Kto to zrobi? Pliska. :)

Edytowane przez xMICIx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

A może być np. większa ?

Tzn. pobrałbym jakąś dużą i przerobił dla ciebie.

I czy mają być cavy pod spodem / surowce.

Edytowane przez rafor4
Opublikowano (edytowane)

A może być np. większa ?Tzn. pobrałbym jakąś dużą i przerobił dla ciebie.

Czy ja wiem...

Max: 1000x1000, i nie mniejsza niż 800x800

@Edit..

Poza miastem ma być normalny teren: tj. góry, pagórki itp ;p

Edytowane przez xMICIx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Trzymaj nie jest mojego autorstwa ale znalazłem w internecie:

Skan:

Ma ona 1024x1024 kratek i wysokość chyba 61. Jest CAŁA ze stona, powyżej wielkości renderuje się świat normalnie.

@edit

Za co ten minus ? ^^

Dałem ci co to chciałeś czyli max 1000, a że o 24 kratek mniej to nikt nie zauważy. Jest pokryta stonem... Więc o co ci chodzi ?

Edytowane przez rafor4
Opublikowano

Nadal czekam na mapkę 800x800... Nagroda wciąż aktualna ;p

zdajesz sobie sprawę, że robisz z siebie debila? przez ten czas jaki już czekasz na mapkę, dawno byś już wygenerował taką i zaczął budować. Ale ty wolisz czekać na przysłowiową rybę, zamiast nauczyć się obsługiwać banalny program. Po kolejną mapkę znowu będziesz prosił na forum i marnował czyjś cenny czas.

PS za darmo umarło. teraz jak nie zapłacisz to nikt nawet nie kiwnie palcem, więc albo sam się nauczysz albo masz problem. W życiu też cię nikt nie wyręczy z obowiązków.

Opublikowano

Pisałem już, że mój komputer nie wyrabia na tym programie, więc proszę nie robić ze mnie debila... Gdybym miał lepszy komputer, to bym sam zrobił, jak najbardziej, i nie zawracał dupy wam, skoro takie nieużyte ludzie z was...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up dałem ci mapke dobrą ze stonem taką jaką chciałeś ,a ty dałeś mi minusa i jeszcze piszesz że nadal aktualna... Jak się nie podoba to trudno, ale to że mówisz że z nas są nieużyte ludzie to oznacza cię za dziecko... Każdy ma swoje życie, a jak ktoś ci jeszcze szuka i ci się nie podoba to twoja sprawa.