Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kafejka internetowa a metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

otóż mam pytanko bo jak narazie mam kare na kompa za oceny i chodze do kafejki ownić ^^ no i tam raczej nie ma keyów bo tam same dzieci tera są, ale mam pytanie bo tam nei loguje się na moją postać 69lvl tlyko se zrobilem od nowa woja body i nim expie. I tu pytanko czy nawet gdyby był tam keylogger ( w kafejce) to czy jest taka możliwość że jeżeli zaloguje się na konto w kafejce (a tam powiedZmy jest key) i potem na konto (to samo) na moim kompie i kompie kumpla to czy nasze kompy bd zarazone keyloggerem? Czyli czy keylogger może przemieszczać się na inne komputery za pomocą kont w metinie? (nie chodzi mi tu o jakis email itp.)

Prosze o odp. bo nie wiem czy sie logowac na to nowe konto u kumpla, nie cche mu kompa zasyfić jakimś łajnem.

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

tak się nie rozprzestrzeni. mógłby jakbyś przenosił jakieś pliki np. pendrivem, ale nie przez logowanie na konto.

P.S

swoją drogą jak można mieć kare na kompa na wakacje? to ty nie zdałeś? pozdro dla rodziców.

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...