Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie dostaje wgl zadej wiadomosci od gordon na poczte

strejter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak gdy prubuje sie zajerestrowac na Gordonsys.net tzeba w rejestracje wpisac kod weryfikacyjny rejestracji ktury mam otzymac na poczte i w tym problem mi nigdy nie wyslali tego wlasnie kodu co w zwiazku z czym nie moge dokonczyc rejestracji i uzywac hacka http://www.mpcforum.pl/topic/360496-hack-gordonsys/ . kazda poczta mi nie dziala zadna przegladarka nawet jak komp byl nowy to nic mi nie przyszlo pomuscie! napiszcie do mnie ktos na pw i niech mi ktos zrobie te konto prosze was i chcialbym abyscie pisali co jest powodem tego ze nie dostaje tego glupiego emaila od gordona ;[ ? piszcie to na dole fastfastfast :P

Opublikowano

jeśli masz polskie maile to nie dojdzie prawdopodobnie nigdy. Gordonsys chyba nie wysyła na polskie maile.

Gmail, Yahoo, HotMail. na te trzy na 100% dojdzie.

Opublikowano

Po 1 ja mam na onet.pl i mi działa

Po 2 kod weryfikacyjny nie jest wymagany !!! (pozostawiasz to pole puste)

Po 3 Gordon jest detected (wykryty) czyli i tak nie zagrasz na tym hacku lub zagrasz ale od razu Cię zbannują...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

mam poczte w gamil i nic nei przychodzi a na hacku pisze ze da sie grac przeczytaj mozna ominac te glupoty i grac a wy czasem nei macie jakiegos telekiller lub aim bot plx dajcie cos

mma prozbe abyscie mi dali jakiegos hacka kturby bd dzialac na ca eu lub pwiedzcie mi czy dziala ten hack http://www.mpcforum.pl/topic/196922-hack-gordon-150/ jezeli dziala to napisz ktos do mnei na pw i mi pomoze odrazu jak napiszecie na pw to dawajcie swoje gg

Opublikowano (edytowane)

Jak chcesz to graj jednorazowo na Gordonie xD

A jeśli chcesz dłużej to kup sobie Vipa.

@up

Gordon 1.5.0 nie działa bo jest to już bardzo stara wersja,

najnowszy jest też detected 1.5.4 chyba nie wiem nie używam haków :D

Edytowane przez Doktor Joint
Opublikowano

Ja mam na Onet i dziala.

Zobacz w poradnikach jak zarejestrowac sie na gordonsys , ominie cie moze ten problem.

Gordon podobno jest detected , ja nie wiem w 100% .

Ale nie dlugo wyjdzie nowy , wiec przyda sie konto.

Opublikowano (edytowane)

Strejter ale Ty niekumaty jesteś.... To działało do czasu kiedy na NA hack również był undetected bo to polegało na tym że HS myślał że hack jest undetected bo na NA tak było, ale teraz i tu i tu jest wykryty to jak chcesz mieć undetected ?!

Zamknijcie ten temat....

Edytowane przez Shorod
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Olej gordona do czasu aż wyjdzie kolejna wersja, a teraz pobaw się innym haczkiem z asortymentu MPCFORUM :P

sygnatura_old.png