Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Serwera WorldOFLogin Rekrutacja GM on pisac na e-mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam nazywam się Dawid.Jestem doświadczonym graczem metina 2.Mam 17 lat.Byłem GM na wielu servach np.Kitanosmt2.Miałem 8 Hamachi i 2 dedyki.

-Nie jestem nerwowy

-Umiem porozmawiać

-Robiłbym eventy,OX,Pilnował porządkui,pomagał bym itd...

-Umiem uspokoić ludzi

-Znam wszytkie komendy

-Nick:Null

-Hamachi:Szczurkudiusz

Mam też hobby-piłka nożna.Przy kompie siedze od 7-14 godzin.Nie jestem uzależniony od metina.

Proszę o rozpatrzenie Podania :)

Edytowane przez Null

ravia4.gif

Opublikowano (edytowane)

Słyszałem, że na waszym prywatnym serwerze metin2 "WorldOFLogin" rekruatcja na GameMaster'a jest otwarta a więc chciałbym się zgłosić

Nick - Jenitex

Wiek - 14 lat

Płeć - Mężczyzna

Szkoła - ZKPiG nr5

Numer komórkowy - 516-349-199 (orange)

Skype - konrad36i6

Czas na granie - mam dużo czasu na granie przynajmniej 3-12 godzin dziennie ;]

Wiedza o byciu GM - Znam sporo komend (te najważniejsze), byłem GM na wielu serwerach hamachi...

Kanał na YT - Jenitex

E-mail - [email protected]

Nick na hamchi - [GH]Jenitex *Służe pomocą*

Hobby - Pisanie wierszy i robienie klientów metin2 (z klientami dopiero zaczynam ; D)

Edytowane przez Jenitex

Nie zależy mi na tym czy mi dasz +'a czy -'a, mi to nie robi .

http://www.youtube.com/user/Jenitex?feature=mhee < mój kanał YT

gif-metin_hsahnrq.gif

Opublikowano (edytowane)

Witam mam na imię Mateusz mam 16 lat i mieszkam w miejscowości która mieści się koło Warszawy,Milanówku.Kiedy zacząłem grać w metina ? Zacząłem grać najpierw na PL'u a potem na prywatnych serwerach ogółem 3-4 lata temu zacząłem grać w metina2.Interesuję się informatyką,komputerami,sportem i tenisem stołowym,moim ulubionym zespołem piłkarskim jest FCB (FC Barcelona).Nie jestem jakimś wielkim fanem piłki nożnej lecz lubię pooglądać mecze

:).Moje osiągnięcia w metinie PL to 34,33,36,36,37,39,39,39,42,55 lvl.Lecz z powodu że PL całkowicie mi się znudził a nie które konta zhackowane zniechęciły mnie do dalszej gry oddałem konta które nie zostały zhackowane.Jeśli robię coś to robię to do końca.Na serwer chciałbym wprowadzić ład,porządek,spokój,turnieje PVP,Turnieje najszybszego rozwalenia kamieni np "Kamień Jinno" itd...Chciałbym również mieć satysfakcje z pomocy graczom,ponieważ bardzo lubię pomagać :).Znam podstawowe komendy,jeśli jeszcze jakiś innych gracze będą wymagać spokojnie mogę je wkuć :).Na prywatnych serwerach miałem spore lvl i nadal na niektórych mam,lubię grać zwłaszcza na serwerach hamachi.Byłem 4 razy GM między innymi na :TopGearMT2 itd... GM byli zadowoleni z mojej pracy.Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam

Edytowane przez Cin%Cin

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...