Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Xin zhao - Victory calls!

BARI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@sebos2

wiesz, istnieje item który daje Ci to, że przez pewien czas nie można zdodgować Twoich ataków i nagle jax się osrywa

Nawet jeżeli trynd by kupił takie coś ,to nagle na full buildzie traci niezłe pierolnięcie z krytów :D.

Tak czy siak ,jaxiu pewnie by przetrwał te 8 sekund.

Ja na przykład bym ganiał dookoła i czekał aż efekt się skończy :].

Wkońcu to jest jakaś tam strategia :].

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak, ale to jest trynd ze slowem i dojściem tak samo xin stun + dojście więc chyba się to nie udało ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Bardzo podobny build do mojego,widze ze idziesz na szybkosc zalatwienia przeciwnika,to samo preferuje

Poradnik 9/10 jak cos to przetestuje swoj i twoj build i sie zobaczy ktory lepszy

sstwc.jpg

Opublikowano

Rozpisałem się, ale wcisnąłem jakąś kombinacje klawiszy i zamknęło mi strone tak więc napisze to chaotycznie bo nie chce mi sie pisać tego samego od nowa.

Ogółem poradnik dobry.. do punktu z item buildem.

Ssie. Napisze to shiftem, abyś zapamiętał - MERCY SIĘ SKŁADA GDY ENEMY MA DUŻO CC A NIE NA POSTACIE AP. Dalej, IE i PD są słabymi itemami dla Xina, on nie bazuje na crit dmg, więc właściwie te itemy nic nam nie dają chyba że grasz vs botom. Survi items? Komedia, złozysz banshee i co dalej? Nie masz armora i Cię każdy AD złoży, frozen nic Ci nie da na AD bo i tak armor to must, a hp sprawia że jeszcze bardziej ktoś enemy AD chce madredy mieć. Brutalizer na last item.. Na cholere Ci on, skoro jest early/mid itemem? I czemu odrazu Yomuu nie zrobisz w early/mid? Przecież jest bardzo dobrym itemem dla chińca. 2 item build tez nie lepszy. Survi jw a latarnie się składa idąc tylko do jungli (właściwie, co do jungli. Xinem idzie się lesić prawie zawsze, zatem czemu nie opisałeś punktu z junglą? Istny chaos). Ogółem item build ssie, bo xin to KURWA SEMITANK (M@niek. Oszczędź tego warna, to nie jest brak kultury), składa się na nim właściwie tylko 2 itemy do ataku, reszta idzie w survi, na dodatek w tf zazwyczaj jest na środku, gdzie można go łatwo sfocusować. Z takim buildem padasz w sekunde. Wspomniałem o Whiperze, "tutaj może się znaleść", czyż nie? Ale skoro enemy nie za bardzo stackują armor, to po co Ci on? Czemu nie dodasz na wszelki wypadek do swojego "buildu" (tak, w nawiasach bo tego buildem nawet nazwać nie można) innego itemu? Newbie Xiny mogą się pogubić :<

Mastery to największy fail tego wszystkiego. Wkładanie więcej niż 21 w offense/deffense/utility to zawsze porażka. Czemu nie weźmiesz tych punktów z attack speedu (swoją drogą te 4 AS jest prawie niezauważalne) i nie dasz masterów 21/9/0, 21/0/9 albo 9/21/0 czy coś w tym stylu? Wyjdzie owiele lepiej. Btw.. 23+6=29. Gdzie się podział 1pkt? Na zapas tak o go sobie zostawiasz?

Co do runów właściwie wypowiadać się nie powinienem, bo składa się je zależnie od stylu gry. Ale skoro Xin to semitank to lepszą kombinacją było by włożenie w to więcej defensywy czyli runy typu marki armor pene, seale armor (jungla), glyphy mres per lvl, quinty hp/armor pene.

"Skinów" też komentować nie powinien, bo to dodatkowy punkt i wlaściwie nie potrzebny lecz dodałeś tylko arty, które na dodatek nie są całe. Po co mi to, skoro mogę sobię wejśc do gry i zobaczec jak to wygląda? Myślę, że lepiej by było dać ss jak wygląda skin w grze. Ale jak pisałem, nie interesuje mnie to.

Opublikowano

Piszesz, że pisałeś sam z własnego doświadczenia, a ja widze podobny poradnik tylko dodane parę swoich słów.

http://leagueoflegends.pl/forum/printthread.php?tid=4798

._.'

Gościu ,to że dodał podobne masteries ,i podobne plusy i minusy postaci,nie znaczy że jest dodane tylko parę swoich słów.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Rozpisałem się, ale wcisnąłem jakąś kombinacje klawiszy i zamknęło mi strone tak więc napisze to chaotycznie bo nie chce mi sie pisać tego samego od nowa.

Ogółem poradnik dobry.. do punktu z item buildem.

Ssie. Napisze to shiftem, abyś zapamiętał - MERCY SIĘ SKŁADA GDY ENEMY MA DUŻO CC A NIE NA POSTACIE AP. Dalej, IE i PD są słabymi itemami dla Xina, on nie bazuje na crit dmg, więc właściwie te itemy nic nam nie dają chyba że grasz vs botom. Survi items? Komedia, złozysz banshee i co dalej? Nie masz armora i Cię każdy AD złoży, frozen nic Ci nie da na AD bo i tak armor to must, a hp sprawia że jeszcze bardziej ktoś enemy AD chce madredy mieć. Brutalizer na last item.. Na cholere Ci on, skoro jest early/mid itemem? I czemu odrazu Yomuu nie zrobisz w early/mid? Przecież jest bardzo dobrym itemem dla chińca. 2 item build tez nie lepszy. Survi jw a latarnie się składa idąc tylko do jungli (właściwie, co do jungli. Xinem idzie się lesić prawie zawsze, zatem czemu nie opisałeś punktu z junglą? Istny chaos). Ogółem item build ssie, bo xin to KURWA SEMITANK (M@niek. Oszczędź tego warna, to nie jest brak kultury), składa się na nim właściwie tylko 2 itemy do ataku, reszta idzie w survi, na dodatek w tf zazwyczaj jest na środku, gdzie można go łatwo sfocusować. Z takim buildem padasz w sekunde. Wspomniałem o Whiperze, "tutaj może się znaleść", czyż nie? Ale skoro enemy nie za bardzo stackują armor, to po co Ci on? Czemu nie dodasz na wszelki wypadek do swojego "buildu" (tak, w nawiasach bo tego buildem nawet nazwać nie można) innego itemu? Newbie Xiny mogą się pogubić :<

Mastery to największy fail tego wszystkiego. Wkładanie więcej niż 21 w offense/deffense/utility to zawsze porażka. Czemu nie weźmiesz tych punktów z attack speedu (swoją drogą te 4 AS jest prawie niezauważalne) i nie dasz masterów 21/9/0, 21/0/9 albo 9/21/0 czy coś w tym stylu? Wyjdzie owiele lepiej. Btw.. 23+6=29. Gdzie się podział 1pkt? Na zapas tak o go sobie zostawiasz?

Co do runów właściwie wypowiadać się nie powinienem, bo składa się je zależnie od stylu gry. Ale skoro Xin to semitank to lepszą kombinacją było by włożenie w to więcej defensywy czyli runy typu marki armor pene, seale armor (jungla), glyphy mres per lvl, quinty hp/armor pene.

"Skinów" też komentować nie powinien, bo to dodatkowy punkt i wlaściwie nie potrzebny lecz dodałeś tylko arty, które na dodatek nie są całe. Po co mi to, skoro mogę sobię wejśc do gry i zobaczec jak to wygląda? Myślę, że lepiej by było dać ss jak wygląda skin w grze. Ale jak pisałem, nie interesuje mnie to.

Wybacz ale muszę Cię wyśmiać. Tak Xin to uniwersalna postać, można zrobić go jako semitank, niestety na Twoje nieszczęście napisałem ze ja buduję go jako assassina który ma wejść i zrobić swoją robotę, nie doczytałeś? Niestety.

Xin nie bazuje na cricie, a jednak z tymi itemami może, o to tu chodzi, o innowacyjność, wystarczają te dwa itemy by Xin wyciągał świetny dmg. Nie jestem fanem active itemów, dlatego też nie używam yomuu, i ten poradnik jest skierowany do osób które również tego nie robią.

Survi, jeśli grasz jak na assassina przystało to to dokładnie Nam wystarcza, widać Ty wolisz ściągać na Siebie uwagę Wszystkich przeciwników, pozdrawiam.

W early jak i mid game inne itemy przydają Nam się znacznie bardziej, w late trochę Dmg i Cd dla doskoku się przyda, jest to jednak OPCJONALNE.

Latarnia, grałeś kiedyś profesjonalne normal game, lub rangedy? Wardy to podstawa, a latarenka daje Nam możliwość ich stawiania. Trochę dmg, defa skoro tak bardzo się uparłeś, i więcej lifesteala, więc skąd sobie wymyśliłeś item tylko do jungli? Wspomniałem o junglowaniu, nie jestem tego fanem, moim zdaniem z ogarniętym lane partnerem Xin niszczy double lane, w między czasie gankując pozostałych, to jest mój tryb gry i taki jest opisany w poradniku, nie pasuje? Idź pisz swój o junglowaniu, zobaczymy czy hater wychowany na mobafire umie sam coś zrobić, czy może jednak trzyma się ciasno reguł które ustanowili, oh pewnie jacyś profesjonalni gracze!

Masteries opisałem, nie pasuję Ci rola Xina jako assassina to wracaj do swoich ciasnych myśli. Brak punktu opisałem, zrobiłem zdjęcie po czym dopiero to zobaczyłem, radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

Runy? Przeczytaj to co napisałem wyżej jeśli dalej nie rozumiesz.

Co do skinów, przeszkadza Ci ze robię coś co ładnie wygląda i zwiększy ogólny efekt? O zdjęcia się staram.

Piszesz, że pisałeś sam z własnego doświadczenia, a ja widze podobny poradnik tylko dodane pare swoich słów.

http://leagueoflegends.pl/forum/printthread.php?tid=4798

Ogólny wzór tworzenia poradnika, widywany na wielu innych stronach, innych grach. Twierdzisz więc ze skopiowałem "tabelkę" lub "formułkę" na poradnik?

Opublikowano

Dziękuje za minusy :** Mam na nie wyjebane więc możecie mi ich dawać ile chcecie.

Budowanie go pod assasina to robienie z niego useless postaci, assasiny to LB, akali czy shaco. Wchodzą zabijają 1 postać i wychodzą. Xin jest owiele lepszy jako semitank, robienie z niego assasina (który swoją droga nie sprawdza się na nim) to marnowanie potencjału tej postaci. Ma dobrą inicjację (bardzo dobrą, AoE ulti które zabiera dużo dmg) w tfach i pomaga je wygrać, a ty chcesz budować go tak aby wjechał w 1 i go zabił? Śmieszne, naprawde. Jak dojdzie do tfa to swoim assasinowaniem gówno zrobisz bo będziesz za łatwym celem, a jak byś był semitankiem to zrobił byś naprawde dużo.

Co z tego, że z takimi itemami może bazować na cricie? Ta postać NIGDY nie jest od critów. Jak chcesz być pro elo critowcem to graj aszką/yim/tryndą/gp lub kimś podobnym do nich. Też nie lubie active itemów (dlatego że często o nich zapomninam ^^), ale co zrobisz, jak będziesz musiał grać Malphitem? Użycie omena to must na niego, ale skoro nie jesteś fanem active itemów to po co wygrywać tfy? Czas nauczyć się lubić active itemy, yomuu to właściwie core dla niego (NO I MASZ KRYTA WOWOOWOWO).

Survi. Xin za łatwo ściąga na siebie uwage, i nawet na assasina przystało by robić jakieś survi. No i czytaj góra.

W early i mid brutalizer jest zawsze doskonałym itemem, i to on się najbardziej przydaje.

Latarnia. Tak, gram rankedy zawsze. Z normalami już skończyłem. Warda możesz kupić za marne 75 golda, kupisz ich nie dużo (reszte kupi support) i wyjdzie Ci to na lepsze niż z latarnią. Czemu latarnie kupuje się tylko do jungli? A przez to, że jeżeli chcesz mieć coś a'la latarnie to masz milion innych, lepszych itemów.

Xin jest lepszy w jungli to po 1sze. Po 2 jak już chcesz iśc na linie to na solo. Wybacz, ale na rankedach na duo idą ranged i support. Jesteś rangedem/supportem? I gówno mnie obchodzi, że nie jesteś fanem junglowania, ja nie jestem fanem supportów ale jak nie ma w teamie to go biore. Jungle to właściwie must dla Xina, więc jak piszesz poradnik to opisuj już najlepsze możliwości dla niego. I nie, nie pasuje. Nie jestem haterem tylko oceniam twój poradnik więc radze się zapoznać ze znaczeniem słowa "hejter", na mobafire nigdy nie wchodze. Jak już miałem brać jakiś build to z solomid, albo leaguecraft więc stfu, jak nie wiesz. Trzymam się junglowania bo to do cholery najlepsze co może być dla xina. Na linii zazwyczaj ssie.

Faktycznie, ominąłem to co na dole opisałeś, ale nawet z tym twoje masterki to gówno. Wytłumacz mi proszę bardzo czemu akurat takie masterki? Na cholere Ci ten cholerny attack speed, czy defens? Owiele lepiej jest już dać w przedłuzenie buffów na utility, jak jesteś pro elo elo elo elo elo (..) elo elo kosą zabijarką to nie raz zabijesz kogoś z buffem, który Ci się skończy w sekunde ;) Na barona też się przyda.

Co do skinów i runów, to pisałem że nie obchodzą mnie one więc fu.

@edit

Zapomniałeś skomentować butków.

Opublikowano

Powiem tak runy jak dla mnie żałosne build tak samo, co do jungli? wyjaśnię ci to łopatologicznie, chcesz gankowac ta? na lini to sobie możesz jak ci się nob kurwa trafi to nie ruszysz dupy z lini a w jungli gankujesz caly czas i jest takie fajne cuś o którym pewnie nie wiesz coś takiego jak "efekt zaskoczenia" enemy nigdy nie wie którą linie zgankujesz a jak idziesz z lini to zawsze widac jak już starasz się zrobi coś do life steala to stark będzie o wiele lepszy, xin jest o wiele lepszy jako semitank i nawet jako "pro assasin" potrzebuje survi bo jak ktoś nie jest debilem to go focusuje

Opublikowano

stark to nie jest dobry item, szczególnie na xina, lepiej złożyć bloodthristera i mieć lifesteal + DMG

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Po pierwsze Faqz, obraza, nie ważne czy w innym języku czy skrótami na forum jest zabroniona, radzę zapoznać się z regulaminem.

I czy nie miałem racji? Trzymasz się kurczowo opcji którą widziałeś u kogoś, bądź wyczytałeś, możliwości które podałeś są zerżnięte z mobafire, nie pokazałeś jak dotąd ze umiesz zrobić coś sam. Uważam ze są inne itemy które yomuu mogą zastąpić, więc jakim prawem wmawiasz mi ze jeśli chcę wygrywać to mam się nauczyć z niego korzystać, do tego przyznajesz się ze sam o czymś takim zapominasz, jesteś śmieszny tak samo jak Twoje argumenty.

Nie chce mi się komentować Twoich bredni o itemach, bo i tak nie w ogóle się nie znasz.

Na linii zazwyczaj ssie.

A Tym udowadniasz ze zwyczajnie nie umiesz nim grać, bo ja na przykład uwielbiam lane Xinem, gankowanie, również w TFach, od jakiegoś czasu tworzę montage takiego Xina, zrobię - zobaczysz build i możliwości, a także taktykę, jak takim Xinem grać, zabijać i nie padać.

Hater nie "hejter", nie próbuj spolszczać słów po swojemu, no i znam znaczenia słów które używam. I bardzo Cię proszę, naucz się czytać, poradnik jest o jednym stylu gry, z delikatną nutką opisu championa, tak jak to w poradnikach bywa, choćby na solomid, czy też mobafire, gdzie na pewno też swego czasu byłeś. Zastanów się zanim coś napiszesz bo bzdury pleciesz, trzymasz się poradników wyczytanych na solomid, i nie jesteś w stanie sam czegoś wymyślić lub wypróbować - to właśnie udowadniasz. W życiu też za Ciebie wszystko robią? Nic od siebie, jak tylko się mądrzyć.

Adrian kolejny, naucz się czytać, kopio Faqz'a co widać nie po "Waszym" stylu pisania, pretensjach a nawet avatarze, pokazujecie obydwoje ze potraficie tylko iść na ślepo za słowem nieznajomego. Nauczcie się samemu coś zrobić ostatni raz powtórzę.

Opublikowano

Pytanie co kurwa masz do mojego avka? zazdrościsz ? ja myślę że faqz jest od ciebie o wiele lepszy. To co ja napisałem jest poparte argumentami dlatego mówię że Faqz ma racje bo jungla jest lepsza

Opublikowano

Avatar, no jest podobny do Twojego znajomego, a więc tak mam i nie, nie zazdroszczę. To ze jungla jest lepsza również ktoś Ci powiedział i ścisło się tego trzymasz? Proszę Cię, znajdź sobie własne życie, a nie żyjesz czyimś : ). Wasze argumenty są słabe, sami żeście to tylko z innych poradników zerznęli i nie potraficie niczego poprzeć faktami, prowokacja również słaba.

Opublikowano

Hej, jak już mamy prowadzić flame (wiedziałem że tak będzie), to jestem Stick.

Jaka obraza? No rly, zaklnąłem 2-3 razy i to dla Ciebie obraza? O zaraz, a może napisze "ciebie" z małej litery. To dla Cieb.. ciebie będzie obraza? Bo ja jakoś nie mogę się niczego wyczytać.

Co ty mi próbujesz wmówić? Nigdzie nie wyczytałem tego, stwierdzam to po własnych obserwacjach z gry. Widziałem też ludzi na streamach (nie, nie wmawiaj mi teraz że zobaczyłem i się trzymam) którzy próbowali takiej i takiej opcji. Co z tego, że jungla wychodziła owiele lepiej? MWJAJHAHAHA. Teraz się uśmiałem, sam pokazujesz że jesteś jakimś maniakiem mobafire, skoro trzymasz się jego jak nie wiem co. Ale jak mam Ci pokazać, że robie coś sam? To, że stwierdzam że jakaś opcja jest lepsza jest dla Ciebie odrazu kopią? Ogarnij się, człowieczku. Uważasz, że są lepsze itemy niż Yomuu. Ja uważam inaczej i kurwa co? Nigdzie nie napisałem że active yomuu for win, owszem napisałem przykład z Malphite, ale to był prosty przykład. Tak, nigdzie nie napisałem o tym że wmawiam Ci o tym, że active yomuu jest sposobem na wygraną. GDZIE? Człowieku GDZIE napisałem że zapomniałem o czyms? Napisałem że ominąłem, to co napisałeś. Nigdy Ci się nie zdarzyło Panie perfekcyjny? Skoro mówisz mi że nie czytam ze zrozumieniem to sam się pierw naucz z tego korzystać.

A nie obchodzi mnie to, co uwielbiasz. Ja uwielbiam się troche napić przy graniu (trochę dziwne, ale nie komentuj tego bo odbiega to od tematu) ale nigdzie nikomu nie wmawiam, że jest to najlepszą opcją. Radzę Ci zagrać dużo razy Xinem w jungle NA RANKEDZIE (bo z tego co widze to rankeda nawet nie tkniesz). Specjalnie napisałem "hejter" w nawiasach. Widzę, że nawet mnie nie zrozumiałeś. Nie spolszczam po swojemu, wiele osób.. właściwie większość tak pisze więc napewno tego -po swojemu- nie spolszczam. Nie interesuje mnie ten fakt, że to jest twój ssący styl gry. Gdyby każdy zrobił poradnik ze swoimi wymysłami, to 3/4 z tego było by najgorszymi jakie mogły by być. W tym twój. Załamie się jak będe dalej patrzał na twoje bzdury. Nie napisałem, kurwa, że ciągle biore buildy z solomid. Tylko to, że jak już nie byłem pewny buildu to weszłem tam. Straszne, naprawde. Grałem xinem dużo, bardzo dużo razy. Jungle i lane, z róznymi buildami. Skoro nie wiesz jak grałem to wielkie FU dla Ciebie. Semi-tank jungle zawsze wypada najlepiej.

Dziękuje za powiedzenie że Adi (chyba mogę tak powiedzieć jak po kumpelsku?) jest moją kopią. Nabieram fanów. O wow. Zanim skomentujesz to co teraz przeczytałeś (ostatnie zdanie musku) naucz sie rozumiewać, bo nie widac tego u Ciebie.

Jakich, kurwa, pretensjach? Jest to ocena i krytyka buildu. Czemu próbujesz mi, a może nawet nam, wmówić że idziemy za jakimś śladem czegoś, co ktoś zrobił albo napisał? Nie, nie wyjdzie Ci to.

Znowu zapomniałeś o butkach. Do błędu, z którego wytłumaczyć się nie umiesz to już sie przyznać boisz? Mr. unskill. Chce zobaczyć twoją gre na rankedzie. Najgraj lol recorderem i wrzuć tu to. Nic to miejsca prawie nie zajmuje.

@edit

Oh, nowy post. Znowu próbujesz wmówić że wszystko to, co napisaliśmy jest skądś skopiowane. Zmądrzej :*

Nie, avek nie jest podobny.

Opublikowano

Nie wyzywasz? Wiec po jakiego używasz angielskich skrótów, może nie znasz ich znaczenia? Jesteś śmieszny : ).

Czy ja pisałem ze jungla jest lepsza, i co z tego? Naucz się czytać proszę.

ale skoro nie jesteś fanem active itemów to po co wygrywać tfy? Czas nauczyć się lubić active itemy,

Chyba sam zapominasz co piszesz, lub sam nie rozumiesz tego co piszesz.

Ja maniakiem? Nie, udowadniam Tobie ze sam z poradników angielskich nosa nie wychyliłeś. Ja gram po swojemu, według własnego doświadczenia, sprawdzając wcześniej porady starszych graczy, poradnik jak i build był w rękach wielu innych osób, sprawdzał się, chwalili go, więc dalej myślisz ze to tylko mój głupi wymysł? Ostatni raz Ci napiszę, jak Ci nie pasuje, to za przeproszeniem wynoś się stąd bo zwyczajnie nie uśmiecha mi się kłótnia z Tobą, nie wiem czy dla Ciebie to jest zabawne czy co, dziecinada i tyle.

Chwal się chwal, nie obchodzi mnie to ze potrafisz browara wypić przed komputerem, na czacie i w kamerkach też to pokazujesz? Ja taką kasę wolę przeznaczyć na piwo ze znajomymi, jak nawet taki temat zaczynasz.

A skąd wiesz ile nim gram? Nie wypowiadaj się na temat na którym się nie znasz. Mieszkam za granicą, mimo to doskonale rozumiem co piszesz, nie musisz się martwić.

To niech Cię zainteresuje ze jest to MÓJ styl gry, poradnik dotyczy MOICH porad, zrozum to wreszcie człowieku, skierowany do normalnych ludzi, chętnych spróbować, którym może się to spodobać, napisać Ci znowu? Nie podoba się, to nie czytaj, znajdź sobie inny który Ci się spodoba.

Jak na razie to Ty nie rozumiesz pojęcia poradnika, buty ważne są tak samo na nukerów jak i cc, brak słowa o cc jest moim przeoczeniem, niestety masz tak zrytą psychikę ze normalnie nie byłeś w stanie mi tego pokazać, dalej udowadniać Ci to ze zwyczajnie szukasz problemów? Dziecko, bo zwyczajnie na takie mi wyglądasz z tego co widzę po postach. Ja skończyłem temat, i tak wiem ze tacy ludzie będą trzymać się ślepo swojego, zrób przynajmniej jedną rzecz którą napisałem, jak Ci się nie podoba to zostaw w spokoju, są inni którzy to docenią.

Opublikowano

jakie tu się ściany płaczu robia .. odemnie - jasne, że można junglować i dobre ganki wychodzą, ale na lini z matem, który ma stuna/snare czy cokolwiek też dobrze idzie ;x

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Co jest w nich podobne? ja z mangi głównego bohatera ao no exorcist i napis faqz ma arta z darken than black co jest w nich podobnego? a ja to wiem z własnego doświadczenia. Pan "pro" przestaje odpisywac i zaczyna tylko wyzywac. koleś naucz się przyjmowac krytykę jak nie umiesz przyjąc krytyki to po cholerę piszesz poradnik?

Opublikowano

Jest coś takiego jak pw.

Tam możecie powymieniać swoje uwagi.

Każdy buduje postać jak chce ,jak się komuś nie podoba to mówi/pisze to ,ale nie w sposób wulgarny.

Opublikowano

HI AGAIN. Jest po 2 w nocy więc nie chce mi się rozpisywać.

Co mają angielskie skróty do wyzywania? Powiedz mi.

OMG WTF LOL

Ale cie wyzwałem. Pójde siedzieć.

Napisałem to, o active w odniesieniu do Malphite. Więc to ty się naucz, przykro mi. Na dodatek przeczytaj to około 10 razy, i zrozum co starałem Ci przekazać.

Czemu próbujesz mi udowodnić coś, czego nawet nie było? Gówno wiesz i gówno piszesz. Nie będe się w sprawie tego rozpisywał bo to i tak nie ma sensu.

Tak, to twój głupi wymysł. Nie udowodnisz mi tego że twój poradnk był chwalony. Skoro chcesz mieć akutalną krytykę to wpisz, proszę, w google "league of legends forum", wejdź w 1szy link i skopiuj to wszystko. Powodzenia Ci życzę.

Ah więc tak, nie potrafisz już z sensem odpowiedzieć tylko zaczynasz wyzywać, użycie mózgu w twoich postach się już kończy, niestety. Napisałem co sądze o poradniku i jest to KRYTYKA. Skoro nie umiesz KRYTYKI przyjmować to na cholere w ogóle napisałeś cokolwiek?

Napisałem, abyś nie odpowiadał na to. Nie chwale się, ale podałem przykład dot. tego, co napisałes. Poza tym, mieszanie w sprawe życia realnego to już jest mózg off, niestety ale wraz z postem, jak jw napisałem, przestajesz myśleć i wypisujesz coraz większe głupoty.

No i chuj, że to twój styl gry, skoro ssie. Ja napisze poradnik jak rzucić cegłą:

1. Bierzemy cegłe

2. Rzucamy

Przydało się to komuś? Nie, tak samo jest z twoim poradnikiem. No i znowu, nie umiesz przyjmować krytyki.

No i te zdania końcowe, które już zupełnie mnie załamują. Siadło ci (bez szacunku dla takich osób ) już zupełnie. Napisałem ci normalnie, że zapomniałeś o tym. Tragedia, że z shiftem, wielka.. nie ma co.

Dziecko, wydawałeś mi się normalnym człowiekiem ale po tym poście zupełnie straciłem do ciebie jaki kolwiek szacunek. Teraz też mi na takiego wyglądasz. Btw, radzę Ci przeczytac jeszcze raz, dokładnie moje posty bo jednak nie zrozumiałeś chociażby połowy z tego co napisałem.

A to ci psikus, jednak się rozpisałem. Ale i tak proszę ciebie, ja Ci samemu nic nie udowodnie. Ty mi tez nie. Napisz ten topic na innym forum, które jest skupione tylko na lolu (podałem up) i ma tam doświadczonych graczy, albo chociażby wyślij mi jakiś mecz (przykładowo z lol recordera, ale sa inne sposoby), bo ta rozmowa może się ciągnąć w nieskończoność i i tak się nie skończy.

Ja posty w tym temacie już żegnam, chyba że ci zupełnie coś odwali i będziesz chciał dalej powyzywać. I tak, to ty mnie teraz wyzywasz. Nie ja ciebie.

Pozdrowienia.

Opublikowano

Hohoho, żaluje że zmarnowałem tylko nerwy na pisanie tych postów, bo dyskutowałem z 29lvlowcem nie znającym się na grze. Nie mów mi żebym grał rankedy skoro sam nigdy nie byłeś na draft mode. I nie pisz mi na Pw proszę, tylko pisz tu skoro nadal chcesz prowadzić dyskusję. Wiedziałem, że nie masz 30lvla. I prosze bardzo. Chce zobaczyć ten twój "montage" z normali -30lvl, łuł! To będzie hit.

Opublikowano

Jesteś zwykłym małym dzieckiem nie wyściubiającym nosa poza komputer? Proszę Cię maniaku, jeszcze mam się przed Tobą tłumaczyć? Gratulacje, skoro dopiero odkryłeś moje konto na eu, 30lvl z przed pół roku na us oddałem. Tak więc daruj sobie. Prosiłem skończ tą durną prowokacje, pokazujesz tylko ze życia nie masz. Ty nerwy tracisz? Ja widzę ze tutaj się tylko świetnie bawisz w prowokację, widać nie umiesz czytać, bo nie raz pisałem ze jeśli Ci się nie podoba to się wynoś, własnego zdania wypowiedzieć nie zabraniam, ale popatrz w co przerodziło się Twoje, nie potrafisz przystopować, ani pogodzić się z tym, ze poza semitankiem Xina buduję też w inny sposób, niestety nie obchodzi mnie to, mogę więc tak robię.

Do tego tam niżej Faqza, ja skończyłem, nawet tego nie potrafisz pojąć.

Daruj sobie kolejne wyzwiska, bo stałeś się jeszcze bardziej żałosny. Tak ja prowokuje i mi się nie podoba, a może zapoznam cię z fajnym słowem K R Y T Y K A ? Skoro uważasz że miałeś konto (łół), to nagraj (tak jak prosiłem) mi jakiś mecz twoim unkillable xinem i pokaż swoje możliwości. Ah i nie pogodzę się z tym, bo innej opcji oprócz semi tanka nie ma.

Jak widzisz jesteś jednym z nie wielu który tak uważa, pozdrawiam : ). Nie nie oczekuję szacunku od ludzi dla których sam nie mam, człowiek który nie potrafi przyjąć do wiadomości zdania innego, więc nie dowartościowuj się tak. Ja skończyłem z Tobą rozmowę, podnosisz mi ciśnienie, i nic nie potrafisz zrozumieć, daruj już sobie prowokację.

Opublikowano

Daruj sobie kolejne wyzwiska, bo stałeś się jeszcze bardziej żałosny. Tak ja prowokuje i mi się nie podoba, a może zapoznam cię z fajnym słowem K R Y T Y K A ? Skoro uważasz że miałeś konto (łół), to nagraj (tak jak prosiłem) mi jakiś mecz twoim unkillable xinem i pokaż swoje możliwości. Ah i nie pogodzę się z tym, bo innej opcji oprócz semi tanka nie ma.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przypadkowo stworzyłem post, można usunąć, przepraszam za błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...