Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis eventów

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma literek E U R O P E tylko jest Europe Tag.

Gdy dostaniemy z Myst-Europe Europe Tag to możemy zamienić na Myst-N, a gdy zbierzemy Combat Arms Europe to dostajemy Azazel box.

Radze wam zbierać Combat Arms i odbierać kluczyki bo reszty się nie opłaca, a to Europe tag jest tak rzadkie, że szkoda wydawać 50k nxów na to

Specjalista
Opublikowano

hmmm dość dziwna sprawa z tym ...

mam już całe Combat i niczego nie dostałem xD

wie ktoś o co biega i co to jest to całe Azazel o.0

żeby dostać to musisz wejść w gun emporium>jobs i przewinąć na dół, znaleźć misje i kilknąć finish, wtedy nagroda wędruje do inboxa, ale lepiej zebrać Combat Arms bo wtedy black key

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

To jest trochę dziwne bo słowo "EUROPE" mozna dostać tylko ze skrzynek MYST-Europe , a to jest to samo co MYST-N a za uzbieranie tego słowa dostaniemy to samo ... to troche głupie ...

bez youtuba

Specjalista
Opublikowano

To jest trochę dziwne bo słowo "EUROPE" mozna dostać tylko ze skrzynek MYST-Europe , a to jest to samo co MYST-N a za uzbieranie tego słowa dostaniemy to samo ... to troche głupie ...

ale zauważ że z tego MYST-Europe wypada odrazu cały wyraz, ale bardzo żadko, jest gdzieś filmik jak koleś otwiera 50 tego

na 50 tylko 2 słowa

ja wole wziąć black keya

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

no jeśli kupisz za 2,4 k nx MYST-Europe i wylosujesz słowo EUROPE to za to dostaniesz w gun emporium MYST-EUROPE czyli na jedno wychodzi .. ;) chyba , że dołożysz combat arms to te azazel case dostaniesz ;)

bez youtuba

Opublikowano

A czy wiadomo kiedy będzie wprowadzony event z eventu Contest?

Chyba nie. Raczej sami nie wiedzą ile zajmie im wprowadzenie go...

btw

zmień sygnę bo jest za duża i zaraz warna wyłapiesz...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

mAM duzego penisa... moja dziewczyna lubi go ssac jest nam bardzo milo...

//Enzil

A teraz masz jeszcze dużego warna, idź się pochwal mamie.

.

.

.

.

.

Opublikowano

Dziś pojawił się nowy event, "The Almighty" Azazel Free-Trial Event.

Nie tworzyłem nowego tematu, żeby nie spamować.

Dodaj to do swojego spisu.

@DOWN

Ok, rozumiem. ja tylko chciałem dodać tylko krótkie info, tematu nie zrobiłem, bo na początku nie wiedziałem o co chodzi z tym eventem :)

Opublikowano

Dziś pojawił się nowy event, "The Almighty" Azazel Free-Trial Event.

Nie tworzyłem nowego tematu, żeby nie spamować.

Dodaj to do swojego spisu.

Ja dodaje w tym temacie linki do tematów stworzonych przez userów MPC... ale postaram się to przetłumaczyć, chociaż lepiej jest jak daje link

EDIT

Dobra trochę opisałem, ale pewnie całkiem inaczej niż tak jak jest na prawdę, więc dobrze by było jakby ktoś sprawdził i napisał ma na PW xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...