Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BitTorent UPDATE BŁĄD ! Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Właśnie naszła mnie ochota na Metina a tu błąd o.O . Instalka ściągnięta z oryginalnej strony, ale po zainstalowaniu wyskakuje mi taki oto błąd jak na zdjęciu i nic nie mogę z tym zrobić. Mój sprzęt to AMD 640 4 x 3,00 GHz , Graf: GeForce GTX 460 1 GB GDDR 5 , 4 GB RAM DDR 3. Ale sprzęt raczej nie ma nic do tego. System 32 - bitowy. Próbowałem różnych metod np:

- z totatnikiem "metin2.bat"

- z plikiem, którego sie dodja do C:/Windows/System32

- odpalanie ze zgodnością Instalki jak i Aplikacji z grą

Ale niestety nic nie pomogło :( Pomóżcie jak najszybciej, z góry dzięki

post-347302-0-41456600-1309300220_thumb.jpg

bezziomka.jpg
Opublikowano

Uruchom plik jako administrator, a jeśli się nie uda to zrób obejście. Jak to zrobić? Szukasz pliku "metin2client.bin" i zmieniasz jego nazwę na "metin2client1.exe", a potem przez to uruchamiasz.

Opublikowano (edytowane)

Co do postu daroniana to jest tak, że mimo to że zmienie ten plik na metin2client1.exe to on tak naprawdę ma pełną nazwę "metin2client.exe.bin" o.O No i chce go otwierać w Power ISO i nic nie mogę zrobić.

rayman22 napisał coś o "kmod' niestety nie wiem co to jest, a na googlu mało co o tym piszę, i jak byś mógł rozwiń się bardziej żebym zczaił ;)

m2hakerek napisał o PatchUpdater. Jest tak takie coś ale czy odpale jako Admin czy nie to i tak się dzieje identycznie jak na początku <_<

Mi się wydaję, że nie jestem jedynym który ma ten problem więc podawajcie dalej sposoby, które by pomogły i odpaliły tą grę, bo mój pc nie jest jakiś trendowaty że nieskumałby metina o.O

Pzdr.

Albo jak by ktoś mógł, to niech spakuje zainstalowaną grę i da na speedyshare czy gdzieś tam, bym był ogromnie wdzięczny :rolleyes:

Edytowane przez Muder
bezziomka.jpg
Opublikowano

Znów odświeżam... <_< . Widzę, że nie ma rozwizania to proszę o podesłanie zainstalowanej gry :rolleyes:

bezziomka.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...