Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zapraszanie nowych graczy

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wszyscy wiemy w dark orbit jest opcja zapraszania niowych graczy są za to jakieś nagrody, ale czy jeśli złożyło by się samemu nowych kont nie było by za to jakichś konsekwencji,, czy takie konta sa blokowane, czy ktos juz tak próbował?

Opublikowano

jak wszyscy wiemy w dark orbit jest opcja zapraszania niowych graczy są za to jakieś nagrody, ale czy jeśli złożyło by się samemu nowych kont nie było by za to jakichś konsekwencji,, czy takie konta sa blokowane, czy ktos juz tak próbował?

Jesli z jednego IP, to konta / nagroda sa odejmowane z zaproszen, a ty tracisz mozliwosc zapraszania ;)

Opublikowano

Tak są blokowane pisali na forum jak sie samemu zalozy np. kilka kont i powbija ale z tym BP to róznie bywa masz szczescie to pewnie nie wykryją ...

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Mozesz zakladac konta przez dedyka jakiego hackinesz, i potem puscic bio na sterki, 7 lvl wbije szybciutko ;)

Opublikowano

6 kont miałem z tego samego ip zapraszane na maila na poczter.eu i bana jakoś nie złapałem ..

Tak samo codziennie loguje się na paru kontach z tego samego ip, jeszcze żadnych konsekwencji za to nie miałem

Opublikowano

multikonta są dozwolone w darkorbit jesli sie nie mylę niedozwolone jest zdobycie tego designu i tego z tych zaproszen na multikontach . Szczerze nie warto tak oto walczyć jedynie o premke design mozna sobie w WP zrobic :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...