Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema jak szybko zarobić około 1,7kkk ninją dagger 36lvl?

Eidt:

eq i skille: http://imageshack.us/photo/my-images/836/eqninja2.png/

tylko to jest robione na 35lvl, teraz jeszcze mam krycie na 1, a eq sie niezmieniło

bojowca niemam, sprzedaż konta/eq nie wchodzi w gre :P (ewentualnie kozy moge sprzedać)

Edytowane przez romder

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

O kurcze ciężkie pytanie;p

Jakie ma eq?

Może je sprzedasz ;)

Może metki drop ku i kd...(może się poszczęści...)

Albo konto sprzedaj za yangi...;p

Lub fishbot....

Nie wiem...daj więcej info...

Opublikowano

Opisz swoje Eq.. ?

Bojowiec jest ?

Serwer ?

Może kup Rękawice złodzieja i jedz na metki

lub zrób dropa z rękawicami . ; >

sasukewallpaperbytwilig.jpg

Opublikowano

a dam rade metinowi cienia? a czy nielepiej byłoby polować na metiny duszy na pustyni?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

można spróbować prawda ;>

Ja od roku nie gram więc Ci w tej sprawie raczej nie pomogę..

Ale powiem jedno; Sam nie spróbujesz to się nie dowiesz na co stać Twoją postać.

Opublikowano

no z metkiem duszy powinienem se poradzić, tylko jest jeden problem, bo dmg mam takie, że metka ciemności (30lvl) chyba z 5 minut biłem

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

Zrób dropka Woja na metki m2;)

Albo ninją dropij riby,fms marmurki i wiele innch rzeczy lów rybki licze na+

Opublikowano

mam jakiegos woja 33 lvl. opłaca sie wymienić lwią mrówke+9 za smiertelke+9, podexpić woja do 35 zrobić aure i berka na M, uzbierać na metkach na dobrego riba+9 sr 20+, a potem na lwią mrówke?

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

Zrób sobie wojownika bodego i nabij jakiś 38 lvl. Potem leć na Metiny Cienia i kup podwójny drop, a wtedy licz na drop kamienia.

Opublikowano

dzisiaj wbije wojownikowi 35lv wbije aure i berka na Ml, i tak jak napisałem wyżej, zamienię lwią mrówke na śmiertelke+9, reszte eq przełoże na woja, kupie jakiegoś fms lipnego, na jakiego będzie mnie stać (śr1+)

i pujde na metki duszy, a jak dam rade to na sohan na 55lvl

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

Nie polecam Fishbota ... Idź normalnie łów ryby lub zrób bodziaka 42 lvl :) Załatw mu porządne eq ! I Idz na DT tykaj metiny potem rozwal prawidłowego i szybko zbieraj drop :)

Ja tak robiłem to dropnołem w 3 dni 7 kamolców ... Oczywiście expa oddawaj do gildii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...