Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Www.bot-cave.net Nie Dziala

Ne11y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaj mi sie ze to dlatego ze uzywalismy cracka bo mojemu koledze (Rosire;P) działa normalnie a nie uzywal tego cracka ;S

Opublikowano

yhy to dlaczego nam nie dziala a akurat tobie dziala? robiles może nie dawno reinstall kompa albo coś w tym stylu?

Opublikowano

nie nic nie robilem nie wiem czemu wam nie dziala sprawdzilem nawet teraz i wszystko mam po staremu wbijam normalnie na strone trudno mi powiedziec czemu wam nie dziala.

Opublikowano

Tuesday, 26 May 2009 13:27

Sorry for delay in uploading the latest version. Some parts of security had to be improved/changed again to assure compatibility and stability.

Since the last security update lead to problems for some people, 5 free extra days of bot time have been distributed to all old customers as compensation. Those problems should be gone now with current release.

Purchases will reopen soon. Stay tuned and thanks to all for your support!!

Prosze.

Opublikowano

czyli trzeba bedzie przeinstalować kompa niedlugo ;X

EDIT: 5 euro przygotowane juz jest ;)

EDIT2: jak bedzie ktoś widział jakiś sposób na odblokowanie tej strony to niech pisze ;)

Opublikowano

może trzeba przeczyścić rejestr tak jak bylo to z AgBotem,jak sie uzywalo Multi AgBot jak sie wylanczał

Opublikowano

hm mi nie działała zrobilem reste kompa zamuliło straszne stronke ale dalo rade pobrac bota , nie uzywam craak za wszystko place karta mastercard ;]

Opublikowano

Jak może nam działać crack jak dziś była inspa i jest nowa wersja bota potrzebna...

Co do tematu ja mogę wejść na stronę... używałem cracka ale nie długo....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...