Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] komenda na piorun

dealex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/weather lightning ;P

Dawaj minusy xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Tak plugin ;)..

Zaraz podam nazwę.. Na bukkita nie?

o proszę ;)

Weatherman6

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

/weather wand dostajesz ten pył z glow stona walisz o ziemię i masz na command book /thor to samo co up tylko kilofem i na odległość a namirzany /weather strike gracz (nie jestem pewny).

Opublikowano

A ja ci proponuje wgrać plugina WeatherGod. Oczywiście jeśli go ściągniemy to wklejamy do folderu plugins i dodajemy dopiski do permisions, które są na stronie ;). Jak nie wiesz to mogę ci pomóc(GG: 12344984). I wtedy podczas gry wpisujesz /weather stirke i namierasz gdzieś patykiem, klikasz PPM i masz pioruny! Jeśli /weather stirke nie działa wpisz /wg strike ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...