Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Możliwy Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy... codziennie staram Wam się pomagać i udzielać informacji, lecz teraz ja mam problem i liczę na Was!

Przejdźmy do konkretów, a więc tak. Mam postać 32 lvl na Metin2 US i gram na nim od początku na KamerModzie. Nie blokowałem żadnego HS'a czy czegoś takiego, bo chyba tego nawet tam nie ma.

Moje pytanie brzmi tak... czy jest możliwość iż zbanują mnie w najbliższym czasie, za to iż używałem moda?

Pytam się o to, gdyż chcę kupić monumentalną liczbę Smoczych Monet, a jak mnie wykluczą z rozgrywki to zbankrutuję.

Liczę na Waszą pomoc i odpowiedzi. Enjoy!

Opublikowano

raczej nie powinni cie zbanować no chyba ze ktoś cie przyłapie jak np biegasz na sh

Opublikowano

ja osobiście bym nie ryzykował i bym na twoim miejscu kupił jakies orginalne buty nike albo adidas a nie na jakąs gre przerąbać kasę zwłaszcza jak ryzykujesz i mozesz dostac bana pamiętaj licz sie z tym ze mozesz dostac bana

Opublikowano

Ja bym jednak zrobił nowa postać 32 lv to nie tak dużo chyba że masz dobre skille... po co ryzykować ?

Opublikowano

Nie używaj sh i tych botów co tam są...

Mnie na PL nie zbanowali za KM gdy jeszcze mnie było HS więc tam chyba tez Cie nie zbanują !

A gdyby przeżuć sie na Metin2.SG tam nie musisz kupować smoczych monet żeby być zajebistym graczem :P

Itemki z is-u kupisz od innych graczy za małe pieniądze xD

76561198090890807.png

Opublikowano

Ciężko powiedzieć...

Jeśli do tej pory Cię nie zbanowali to połowa sukcesu :)

Ale jeżeli chodzi o to czy Cię zbanują otóż:

A więc zacznijmy od tego że bez powodu nie będą zaglądać w logi tak?

Odp: Tak.

Ale możliwość bana istnieje.

Jaka?

Może ktoś napisać do suportu że np; domyślam się że "Twój nick z gry" używa obejść itp...

To może, ale nie musi skłonić ich do zajrzenia w logi.

Jeszcze jakaś możliwość?

Owszem grupowe banowanie.

Tz?

A wiec tak jest to dużo bardziej skuteczne niż pojedyncze banowanie.

Polega na tym że np; co miesiąc przeglądają logi itp...

Jeżeli coś się nie zgadza ban bezwarunkowy i bez odwołania...

To tyle ode mnie, mam nadzieję że pomogłem ;)

Opublikowano

Po 1. Ja mam takie coś ze jak gram na hakach to nie inwestuje realnych pieniedzy w to konto.. No chyba ze odczekam miesiac nie grania to wtedy takk.. ;). No ale jak tam nie ma HS-a to cie nie zbanują. No chyba że widział ktos jak biegasz na sh i atakujesz .. ale watpie bo trudno to zlapac na ssa ;).

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Nie piszcie posty tego typu mała szansa na bana ponieważ szansa jest OGROMNA !

Nie graj na Kamer Modzie ... Lepiej poświęcić o 3 min więcej by dojść np. do Shinsoo lub do DT niż biegać na SH i martwić się tym czy ci bana dali czy nie :)

Na twoim miejscu ja bym zrobił tak .. Poczekał 2 tygodnie bez Kamer moda ... I jeżeli przez te 2 tygodnie cie nie zbanuja to kup te SM :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...